Brain&Beast

Brain&Beast
Dia
dijous, 3 juliol, 2014 - 20:00
Hora
20:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau 
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA
Brain&Beast neix a Barcelona el 2010 de la mà dels dissenyadors Ángel Vilda, que prèviament havia comercialitzat la seva pròpia marca, César Olivar, amb una àmplia trajectòria en l’àmbit de les arts escèniques, i Verónica Raposo, dissenyadora i antiga alumna de tots dos.

 

Les seves peces es plantegen com a jocs, endevinalles i jeroglífics d’aparent senzillesa estructural, que responen a complexes equacions geomètriques, en les quals color i matèria formen part d’uns codis on res no és aleatori.

 

Així, Brain&Beast proposa conjunts de peces que combinen emoció i raó, amb una forta influència de la cultura contemporània, sense oblidar grans dosis de sofisticació i de sentit de l’humor.

 

COL·LECCIÓ-  Décalogue , Part VIII . < MISFIT > -
Ser diferent, acceptar l’error, vestir-se a les fosques... El terme underground es va utilitzar per primera vegada al segle XIX per referir-se als moviments que es manifestaven al marge de l’activitat pública, com a resistència als règims repressius. 

 

Tot i així, el seu ús com a adjectiu aplicat a una “subcultura” data del 1953, per denominar els moviments de resistència durant la Segona Guerra Mundial. Els integrants i artífexs d’aquesta variant cultural generalment eren i són persones al marge dels cànons establerts, inadaptats a un sistema que els resulta hostil, tant en estètica com en intenció. Aquesta rebel·lia antiburgesa es manifesta, en moltes ocasions, prenent com a base allò que és aleatori, casual o contrari al que és correcte, desafia els límits del gust i la moral i transforma les carències en virtuts i els defectes en trets d’estil. 

 

< MISFIT > és una exclamació profundament anticonvencional, ansiosa de llibertat i de canvi; un exercici d’autoacceptació i d’integració d’interferències de diferents procedències que no encaixen necessàriament i, a més, una declaració de principis en favor de l’aspecte lúdic de la vida, entenent que a través de l’humor s’arriba a l’alliberament del pensament.

 

 
Contacte: [email protected]
Direcció: Carrer canvis nous, 10
Barcelona 08003
Telèfon: 935132952

 

Pàgina WEB: www.brainandbeast.com
Facebook: https://www.facebook.com/brainandbeastbarcelona
Twitter: https://twitter.com/brainandbeast

 

Responsable de la marca: Ángel Vilda // César Olivar // Verónica Raposo
Responsable comercial: César Olivar // Verónica Raposo
Correu electrònic: [email protected]