Cnd by Cóndor

Cóndor
Dia
dimecres, 2 juliol, 2014 - 09:30
Hora
09:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Cóndor és una marca catalana que data de 1898 i és un referent en calceteria. Des de fa 7 anys, presenta col·leccions “look total” en moda infantil per a nens i nenes de 0 a 12 anys.

 

D’estil inconfusible, elegant i tradicional, amb gran personalitat i varietat de colors. Marca compromesa amb el benestar i la comoditat dels nens.

 

Col·leccions dissenyades i fabricades a Barcelona.

 

Actualment, té 5 botigues pròpies i 2 franquícies, treballa amb més de 3.000 clients multimarca a Espanya, i té com a  principals mercats exteriors la Unió Europea, Rússia, els  Estats Units, l’Amèrica Central i del Sud, el Japó i la Unió dels Emirats Àrabs.

 

COL·LECCIÓ –FRUITS & ICE CREAM

Ens hem inspirat en el dolç sabor que té l’estiu, l’agradable sensació de menjar fruita fresca de temporada i el deliciós gust dels gelats. La col·lecció de formes senzilles, còmodes i pràctiques fa que els nostres nens gaudeixin d’un estiu ple de llum i de color. En aquesta ocasió hem utilitzat els cotons com a base i també el lli amb cotó, els vaporosos crepès i els imprescindibles jeans amb el nostre toc personal. Com sempre, la nostra inspiració se centra en el confort i l’elegància, peces per sortir a passejar i divertir-se. Apostem pels colors vius de les fruites i les tonalitats dels sorbets, el taronja de la papaia, el vermell de la síndria, el blau porcellana, el cítric amb el blau atlàntic i, per descomptat, el vainilla, el nata o el maduixa. Frescor i color per combatre la calor, sense oblidar que les nostres nenes i els nostres nens també segueixen les tendències per estar més guapes i guapos que mai.

 

Contacte: Esther Lloveras
Direcció: Rial De Sa Clavella 89
08350 Arenys de Mar
Barcelona          
Telèfon: +34 937 959 980
Fax: + 34 937 959 985

 

Pàgina Web: www.condor.es
Facebook: www.facebook.com/condormodainfantil
Twitter: @Condormoda

 

Responsable de la marca: Roser Ramos Badía
Responsable comercial: Manel Serrano
Correu electrònic: [email protected]