Escorpion

Escorpion
Dia
dimarts, 1 juliol, 2014 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Fundada el 1929, Escorpion va revolucionar la roba de punt i va reinventar una dona lliure, femenina i amb actitud. Fins al dia d’avui, l’equip creatiu ha sabut barrejar, amb exquisidesa i contemporaneïtat, el savoir-faire de la casa, s’ha adaptat a les tendències marcades per la moda i ha aconseguit un estil propi.

 

Sybille Horaist Gramaglia

 

Va néixer i créixer a París i, des de la seva infantesa, va tenir la certesa que volia treballar en el món de la moda. Va iniciar els seus estudis a l’Esmod i es va graduar a la Cambra Sindical de Costura de París. A la capital francesa, va començar a col·laborar amb Christian Lacroix i Georges Rech, i, des d’allà, va venir a Barcelona i es va incorporar a Inditex. Actualment, Sybille Horaist Gramaglia és la directora artística d’Escorpion, firma de moda amb un llegat extraordinari, on aporta aire fresc i noves formes.

 

COL·LECCIÓ- Cabinet de curiosités

Al segle XVI el Gabinet de Curiositats era un espai on es mostraven col·leccions d'objectes fascinants que representaven tots o algun dels tres regnes de la naturalesa: mineràlia, vegetàlia i animàlia.

 

 

 

Direcció: C/ València, 229 Ppal
Barcelona 08007
Telèfon: +34 938 030 600
Fax: +34 938 035 209

 

Pàgina Web: www.escorpion.com
facebook: www.facebook.com/escorpionstudio
Twitter: @escorpion_54
Pinterest: escorpion1954
Youtube: escorpionvideos
Instagram: @escorpion_54

 

Responsable de la marca: Bernat Biosca
Responsable comercial: Xavier Doiz
Correu electrònic: [email protected]