Georgina Vendrell

Georgina Vendrell
Dia
dimarts, 1 juliol, 2014 - 11:00
Hora
11:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Georgina Vendrell va néixer a Barcelona el 1983. Va estudiar a l’Institut Català de la Moda i va realitzar pràctiques amb Josep Font Haute Couture. Va debutar a ModaFAD el 2007, on va presentar la seva primera col·lecció d’home, que va guanyar el premi a la millor col·lecció. Aquest fet li va permetre ser present a la següent edició i crear la seva pròpia marca, Georgina Vendrell Menswear.

 

La dissenyadora ha tingut el privilegi de participar a l’Ego Cibeles Madrid Fashion Week, a la 080 Barcelona Fashion, a la Islàndia Fashion Week i a la València Fashion Week, on també va guanyar el premi al millor dissenyador. El seu retorn va ser la passada edició del 080 tardor-hivern 14-15, on va rebre una menció especial del jurat.

 

COL·LECCIÓ-  ECLECTIC

La col·lecció Eclectic representa la unió i la sinergia de diferents conceptes i idees, que dóna com a resultat l’eclecticisme. Un estil fresc, renovat i innovador.

 

La barreja de sastreria i modernitat, d’allò clàssic i allò contemporani, allò orgànic i allò tecnològic. Una retrospecció melancòlica amb una visió futurista.

 

Apareixen materials tecnològics, pell sintètica, sargues de cotó, popelín i punt circular. Colors contrastats, combinacions cromàtiques, blau Klein, beix, vainilla, menta i blau marí.

 

Siluetes impecables, acabats tecnològics, línies minimalistes. Maxicamises, bermudes, armilles oversized, peces elàstiques i bàsics reinventats.

 

Contemporani, avantguardista i eclèctic.

 

 

Contacte: Georgina Vendrell
Direcció: Carrer Sant Medí, 9
Montcada i Reixac 08110
Telèfon: +34645785236

 

Pàgina Web: www.georginavendrell.com

 

Responsable de la marca: Georgina Vendrell
Responsable comercial: Georgina Vendrell i Josep Figueroa
Correu electrònic: [email protected]