Justicia Ruano

Justicia Ruano
Dia
dimarts, 1 juliol, 2014 - 15:30
Hora
15:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Justicia Ruano és una companyia creada l’any 2009 a Barcelona.

 

Després d’una llarga trajectòria en el món del disseny —dins de grans marques—, la seva directora creativa, Justicia Ruano, ha volgut reinventar, amb la seva particular visió, el luxe i la feminitat actuals.

 

L’acurada selecció de tots els materials, les teles, els patrons i tot el procés de cada peça, fan que Justicia Ruano sigui una marca en què el detall i la qualitat són part de la seva identitat. Amb cada proposta i amb cada disseny es reflecteixen les diferents formes de veure la moda femenina a cada etapa i es creen col·leccions veritablement intemporals.

 

Especialitzada en el prêt-à-porter, mostra en cada col·lecció peces per a ocasions i moments especials. Això s’aconsegueix amb la utilització de multitud de materials, sedes, crepès, chiffon, xantillís, cuir, pell, brodats a mà..., que fan possible confeccionar un “total look”de tendència.

 

És una marca totalment cosmopolita i entén que “la seva dona actual” es troba a tot arreu. Actualment, té presència a diversos països i ciutats, com França, el Japó, el Líban, Kuwait, Taiwan i Nova York.

 

COL·LECCIÓ – ABSTRACCIÓ GEOMÈTRICA

Formes pures, línies rectes, corbes i entrellaçades; una abstracció geomètrica, que es basa en l’ús d’aparences geomètriques simples, que combinen composicions subjectives sobre espais irreals, amb la finalitat de crear bellesa en tres dimensions.

 

 

Contacte: Justicia Ruano
Direcció: Diputación 293, Entlo 2ª
Barcelona 08009
Telèfon: +34 93 3078130

 

Pàgina Web: www.justiciaruano.com
Facebook: Justiciaruano

 

Responsable de la marca: Justicia Ruano
Responsable comercial: Tereza Dvoracova
Correu electrònic: [email protected]