Mango*

Mango
Dia
dilluns, 30 juny, 2014 - 20:00
Hora
20:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

MANGO, la marca de moda espanyola amb més projecció internacional, va obrir la primera botiga l’any 1984, al passeig de Gràcia de Barcelona. Actualment, compta amb més de 2.000 botigues a 105 països. És la segona empresa exportadora de moda d’Espanya i el seu concepte es basa en l’aliança entre un producte de qualitat, que segueix les últimes tendències, i un preu assequible. La seva imatge de marca es veu reforçada pels punts de venda, que constitueixen la seva carta de presentació, i creen un ambient dinàmic, adient per a la personalitat del client.

 

Col·lecció- MANGO TARDOR-HIVERN 2014

Aquesta tardor, MANGO aposta en gran per la barreja d’estils i de textures.

 

Les peces de tendència militar se sumen a looks amb peces oversized i pantalons de cintura alta, que marquen els diferents estils d’aquesta temporada. Per una altra banda, destaca la combinació de minivestits amb peces de línies marcades per la simplicitat.

 

Així mateix, la gamma de colors s’estén cap als verds, negres i blancs, amb algun toc de color en les tonalitats triades per a aquest període.

 

Aquesta temporada, tornem a treure de l’armari caçadores de cuir i peces amb tatxes per crear looks desenfadats, que al·ludeixen a l’estil més underground.

 

En general, peces amb força i caràcter trepitgen la passarel·la amb botins d’estil “ieti” i els clàssics del rock and roll. Una desfilada que transmet actitud i llibertat.

 

 

Contacte: Ninona Vila
Direcció: Mercaders, 9-11 (Pol. Ind. Riera de Caldes)
Palau-solità i Plegamans 08184 Barcelona
Telèfon: + 34 93 860 22 22
Fax: + 34 93 860 22 07

 

Pàgina web: www.mango.com
Facebook: www.facebook.com/mango.com
Twitter: @Mango

 

Director: Enric Casi
Correu electrònic: [email protected]
Agència de premsa: [email protected]