Manuel Bolaño

Manuel Bolaño
Dia
dijous, 3 juliol, 2014 - 21:00
Hora
21:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Manuel Bolaño va néixer a Barcelona però es va criar a Galícia.

 

El 2002 es trasllada a Barcelona i el 2007 es gradua a l’Escola Superior de Disseny i Moda Felicidad Duce. Guanya el premi a la millor col·lecció de la seva promoció al Bread & Butter Barcelona.

 

Participa a la Pasarela Abierta de Múrcia i guanya premis als concursos de Joves Creadors de Madrid, al Festival Noovo de Santiago de Compostel·la i és seleccionat per participar en el Projecte Bressol de la Generalitat de Catalunya.

 

Des del 2008 presenta les seves col·leccions al 080 Barcelona Fashion i ha guanyat el premi a la millor col·lecció femenina en dues ocasions: Estiu 2011, amb “Algo de mí”, i Estiu 2012, amb “Como reparar un corazón roto”.

 

COL·LECCIÓ-  El noi d’ulls tristos

Parlem del primer petó, amagats del món, en un racó. Digues-me el que penses de la meva vida, de la meva adolescència. En un racó em curo les ferides, i les meves llàgrimes es perdran entre la pluja. Estenc la mà, buscant tocar-te, deixant el món, netejant el meu cos de la teva olor, com un idiota que busca rituals perduts. Vaig cap a la bogeria, tot em tortura, però jo sé estimar. Tenia una ànima blanca.

 

 

Contacte: Manuel Bolaño Gómez
Direcció: Calle Aragón 344, 3º 1ª
Barcelona 08009
Telèfon: +34 687 644 750

 

Pàgina Web: www.manuelbolano.com
Facebook: www.facebook.com/manuel.bolano.77
Twitter: @manuel_bolano

 

Responsable de la marca: Manuel Bolaño
Responsable comercial: Manuel Bolaño
Correu electrònic: [email protected]