Naulover

Naulover
Dia
dimecres, 2 juliol, 2014 - 11:00
Hora
11:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Naulover és una empresa tèxtil fundada el 1957, establerta a Catalunya i dedicada exclusivament a la moda i als complements per a la dona.

 

Naulover dissenya i fabrica les seves peces de roba, accessoris i complements a les seves pròpies fàbriques de Mediona, amb una superfície de 9.000 m2, on dóna feina a 170 persones.

 

El 2012 va inaugurar una flagship al costat del passeig de Gràcia de Barcelona, i compta amb una xarxa de més de 600 clients multimarca. Així mateix, distribueix les seves col·leccions a través de córners d’El Corte Inglés i exporta els seus dissenys a països com Itàlia, el Regne Unit, Portugal, els Estats Units, Alemanya i Bèlgica, i, a més, disposa d’un canal de venda en línia.

 

Aquest any ha inaugurat 4 córners en els Coin  Department Stores d´Itàlia a Milà, Catània, Messina, i Pàdua i un a Pyrenées d’Andorra. També ha obert un córner al Lagoona Mall de Doha, a Qatar.

 

COL·LECCIÓ- Spicy Candy

Una explosió de colors aliats dels nenúfars. Un esclat floral que amaga textures de punt, de seda, de viscosa i de raió. Suaus colors primaverals que es barregen amb els colors més vius sense cap pudor. Trames subtils sobre les peces, línies rectes que marquen llargades de faldilles inesperats. Com flors aquàtiques, les peces acaricien el cos i creen corbes sinuoses de volums dolços que flueixen des de les espatlles.

 

Contacte: Xavier Vich
Adreça: Muntaner - 240 2º 2ª
Barcelona 08021
Telèfon: +34 934 877 318
Fax: +34 938 985 011

 

Pàgina Web: www.naulover.com
Facebook: www.facebook.com/naulover
Twitter: @Naulover

 

Responsable de la marca: Carmen Noguera
Responsable comercial: Xavier Vich
Correu electrònic: [email protected]