Pablo Erroz

Pablo Erroz
Dia
divendres, 4 juliol, 2014 - 11:00
Hora
11:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Format en disseny de moda, amb l’obtenció honorífica de la seva promoció, amplia els seus coneixements formant-se en diferents àmbits del sector, com la comunicació i el màrqueting de moda, així com el disseny de complements (a l’IED Institut Europeu de Disseny i al Central Saint Martins, respectivament), que el doten d’una visió més completa, general i comercial del mercat del fashion system.

 

És l’any 2010 quan decideix començar a donar forma al seu nou projecte i crear la marca Pablo Erroz, especialitzada en roba de dona (womenswear), roba d’home (menswear) i accessoris. Durant els primers anys, comença a passejar les seves primeres col·leccions (“Unplugged” tardor-hivern 10-11 i “Onne” tardor-hivern 12-13) per petites passarel·les, on comença a rebre diversos reconeixements per part de la premsa i obté el primer premi per la seva col·lecció “Onne” tardor-hivern 12-13, a la desapareguda passarel·la Ars Nova.

 

Durant aquell mateix any, rep el reconeixement i una menció especial de l’ANDE (Associació Nacional de Dissenyadors Espanyols) a la qualitat i al saber fer de les seves col·leccions. La premsa internacional, com Elle, a Itàlia, també comença a fer-se ressò de la seva feina i el fa aparèixer en un dels seus números. Anteriorment, també és escollit com un dels finalistes al millor dissenyador de les Illes Balears per la seva col·lecció “Unplugged” tardor-hivern 10-11.

 

Els següents passos comencen amb la consolidació de la marca, amb presència en fires com The Brandery (edició d’estiu del 2012) i la posada en marxa de la venda en línia.

 

És el 2012 quan presenta la seva col·lecció “Arsènic” primavera-estiu 2013 dins del marc de la València Fashion Week. A l’hivern del següent any, presenta la seva nova colecció “Dualidades” tardor-hivern 13-14, dins del marc de la Mercedes Benz Fashion Week de Madrid, a la plataforma EGO, enfocada a llançar nous talents.

 

Després del seu pas per la MBFWM i la seva bona acceptació per part de la premsa, rep diverses propostes per presentar la seva col·lecció a diverses parts del món, com el Canadà, Polònia o Brooklyn. Finalment, la seva col·lecció “Transició” primavera-estiu 2013 és presentada a Àustria, dins del marc de la Viena Fashion Week.

 

Actualment, compagina el desenvolupament de les seves col·leccions amb el treball com a dissenyador per a importants empreses del sector de la moda.

 

COL·LECCIÓ -  #7

“#7” és la proposta unisex per a la pròxima primavera-estiu 2015. Basa la seva inspiració principal en els diversos fenòmens mediambientals i en les seves conseqüències; el moment d’un canvi, amb el qual s’obté una nova vida i unes formes diferents d’allò que era anteriorment. El moment de l’evolució, de tornar a reinterpretar-se.

 

Composta per tota una gamma de materials high tech, amb acabats tecnològics i una infinitat de textures, així com diferents estampats, realitzats sobre pla i mitjançant palletes. Agafa importància el contrast de colors i materials, tals com el cotó, les sargues, el punt, neoprens dobles i texturitzats, i tota una varietat de napes d’alta qualitat i de diferents tons. La gamma de colors consta principalment de tons com el blanc os, el navy, els taronges i petits tocs de marró i negre, que acaben donant un punt sobri a una col·lecció una mica eclèctica, fora de les línies treballades en col·leccions anteriors.

 

De talls nets i estructurats, amb peces majoritàriament maxi i oversize, juntament amb una diversitat de complements per aconseguir forts total looks.

 

 

Contacte: Pablo Erroz
Direcció: Av. Gran Via de les Corts Catalanes, 727 - 4º3ª
Barcelona 08013
Telèfon: +34 630 024 753

 

Pàgina Web: www.pabloerroz.com 

 

Responsable de la marca: Pablo Erroz 
Responsable comercial: Pablo Erroz
Correu electrònic: [email protected]