Punto Blanco

Punto Blanco
Dia
dijous, 3 juliol, 2014 - 12:00
Hora
12:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Punto Blanco es dedica a la fabricació de mitjons d’alta gamma des de 1948, i és present als mercats internacionals des de 1953. Punto Blanco Underwear neix el 1996, amb l’objectiu de satisfer la necessitat d’incorporar l’element de la moda a la roba interior.

 

Les nostres peces, fabricades amb matèries primeres de màxima qualitat, han fet  evolucionar la roba interior. Aquesta passa de ser una commodity oblidada a ser un producte actual, al qual s’exigeixen unes característiques de patronatge i de disseny que el converteixen en l’actor principal del món de la moda.

 

Som líders del sector en el món dels mitjons i oferim una col·lecció específica per a cada situació, amb materials de primera qualitat i tecnologia punta, per proporcionar al mercat mitjons i roba interior que satisfacin l’usuari més exigent.

 

COL·LECCIÓ-  Past meets future in Miami

Desperta una nova temporada, entrem en una època de reinvenció, de rejoveniment i d’exploració. Aquesta redefinició de les nostres necessitats futures significa que manllevem diverses referències que barregen el passat i el present i en fan una de sola. Se’ns permet utilitzar la història, sense ser històrics; se’ns permet utilitzar influències vintage i retro, sense ser retroactius o nostàlgics. Estem avançant amb noves idees. Passem a través del temps amb una necessitat de jugar, d’escapar, d’explorar i de brillar. És hora de deixar enrere el passat i moure’s cap al futur. Això es reflecteix en la forma en què ens vestim, en com ens envoltem en la nostra vida quotidiana: la necessitat d’aventura, que té les seves arrels en l’estabilitat, mirant cap al futur.  Aquest nou futur emocionant és possible, només hem de redefinir què significa per tots nosaltres, tenir clarament definits els aspectes de les nostres vides i la capacitat d’expressar el nostre individualisme.

 

Temporada de contrastos i d’alternatives, un temps per dirigir, per no seguir, per allunyar-se; un temps d’anar sobre segurs amb la planura clàssica, sense professar una ruta clara, permetent un marge a la diversitat i a la fusió.
El color té un paper important en aquesta invenció: fort, la saturació rica és essencial, amb els colors que són energètics i positius. Hi ha un sentit de brillar que ve, no només a partir del color, sinó també amb els acabats metàl·lics.

 

Contacte: Anna Zenón
Direcció: Av. Balmes, 16
Igualada 08700
Telèfon: +34 938035252
Fax: +34 938044362

 

Pàgina Web: www.puntoblanco.com
Facebook: www.facebook.com/puntoblanco
Twitter: @puntoblancocom

 

Responsable de la marca: Josep Ignasi Reixach Fito
Responsable comercial: Anna Zenón
Correu electrònic: [email protected]