Scalpers*

Scalpers
Dia
divendres, 4 juliol, 2014 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Les arrels aristocràtiques de Rafael de Medina es remunten a Alfons X de Castella, el Savi, i entre els seus avantpassats figura el Gran Capità, Gonzalo Fernández de Córdoba. La casa de Medinacelli, a la qual pertany Rafael, és originària de la corona de Castella i una de les més antigues d’Europa. La seva família posseeix un dels patrimonis privats més importants d’Espanya, en el qual figuren la Casa de Pilatos, a Sevilla; l’Hospital de Sant Joan Baptista, a Toledo; la Sacra Capella del Salvador, a Úbeda, i el Pazo d’Oca, a A Estrada (Pontevedra).

 

Avui, Rafael de Medina és un exitós emprenedor. Apassionat de la moda, la seva vida està lligada a aquest sector. Destacades publicacions de moda i d’estil de vida l’han convertit en un personatge conegut pel gran públic. El seu estil, que sempre marca tendència, l’ha situat a la llista anual dels homes més ben vestits de l’edició nord-americana del Vanity Fair.

 

Ha estat consultor de moda per a GQ España durant els últims quatre anys, i hi escrivia un pàgina mensual en què resolia dubtes sobre estil masculí. Actualment, compta amb el seu propi blog a Hola.com. Rafael de Medina és, també, un gran estusiasta de l’esport.

 

XX duc de Feria, XVII marquès de Villalba i gran d’Espanya, Rafael de Medina Abascal és el propietari de la marca de moda masculina Scalpers i, recentment, ha estat pare de bessons, juntament amb la seva dona, Laura Vecino.

 

COL·LECCIÓ - Primavera - Estiu 2015

 

Contacte: Juan de Suñer ([email protected] / Telf.: 670 263 440)
Adreça: Scalpers Flagship Store - C/Velázquez, 47 / Scalpers Barcelona - C/Provença, 249 
Telèfon: 91 576 01 60 / 93 496 05 32

 

Pàgina web: www.scalpers.es

 

Responsable de la marca: Rafael Medina, Borja Vázquez i Alfonso Vivancos
Responsable comercial: Jaime Puyol
Correu electrònic: [email protected]