Sita Murt

Sita Murt
Dia
dimarts, 1 juliol, 2014 - 18:30
Hora
18:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Apassionada. Activa. Curiosa. Viatgera. Sempre creativa. Així és Sita Murt.

 

Atenta a allò que passa al seu voltant, qualsevol detall pot ser l’origen d’una nova col·lecció. La seva personalitat inquieta sap interpretar les tendències i adaptar-les al seu estil.

 

Els seus dissenys són petits homenatges a aquella dona incansable que atén mil coses a la vegada i per la qual Sita Murt sent un enorme respecte.

 

Sita Murt ha apostat per posar la tècnica al servei de la imaginació. Els seus dissenys incorporen detalls que són el resultat de moltes hores d’investigació. Sita Murt creu que tot és possible, i aquesta tenacitat es reflecteix en cada peça, en cada teixit, en cada volum.

 

COL·LECCIÓ -  Bloom

Bloom. Un esclat de delicadesa, és l’essència de la col·lecció primavera-estiu 15.

 

Sedes tan lleugeres que volen, llins d’estructures netes mostren tota la seva ànima, tant en punt com en plana; voiles de finíssims cotons i delicats brodats que s’amaguen en un joc mimètic. En tricot, treballem els fils de lli fora del seu context, buscant estructures tan subtils com especials. El resultat, un món oníric .

 

Els colors

 

Un món aquarel·lat per un blanc guix i un blau piscina agrisat, i un contrapunt amb un toc de color pebre; aquests són els colors principals d’aquesta història, mentre que l'accent ens el dóna un mandarina tan viu com empolsat. 

 

 

Contacte: Isabel Esteve
Direcció: Sor Rita Mercader, 22
08700 Barcelona
Telèfon: 938037411
Fax: 938031339

 

Pàgina Web: www.sitamurt.com
Facebook: Sita Murt
Twitter: @sitamurt_cat @sita_murt

 

Responsable de la marca: -
Responsable comercial: Toni Esteve
Correu electrònic: [email protected]