Slazenger

Slazenger
Dia
dijous, 3 juliol, 2014 - 12:00
Hora
12:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Slazenger es va establir oficialment l’any 1881, tot i que les seves arrels es remunten a principis del segle XIX. La marca té una herència esportiva impressionant i és reconeguda per ser pionera en el desenvolupament de diverses disciplines. Només quatre anys després que l’All England Tennis and Croquet Club acollís el seu primer campionat, Slazenger va presentar el nou joc complet de tennis sobre herba per al públic general i va elaborar un format semblant també per al croquet.

 

L’any 1902, Slazenger es va convertir en el patrocinador oficial i proveïdor exclusiu de les pilotes dels campionats de tennis de Wimbledon, i actualment és el patrocinador de més llarga durada de la història de l’esport. El 1966 Slazenger va col·laborar en el Mundial de futbol que es va celebrar a Anglaterra, que va guanyar el conjunt local, i va ser el proveïdor oficial de la pilota del torneig. Slazenger va crear una pilota taronja pensada específicament per a aquella competició, la qual es pot veure exposada, actualment, al FN National Football Museum, a Preston.

 

A més del futbol i dels dos esports ja esmentats, el tennis i el croquet, Slazenger ha creat una gran varietat d’equipaments per al golf, el criquet, el bàdminton, el ping-pong, l’esquaix, el pàdel, l’hoquei, el tir amb arc, el tir al blanc, les bitlles, la vela i les motos de trial, i també va col·laborar, durant la Segona Guerra Mundial, en la confecció de roba militar per a l’exèrcit combatent.

 

Hi ha moltes singularitats al llarg de la història comercial i industrial de Slazenger, com el fet ja esmentat de la seva col·laboració durant la Segona Guerra Mundial, fabricant uniformes i altres accessoris bèl·lics per al govern britànic.

 

A més, grans campions de tennis i de golf, entre ells Fred Perry o Severiano Ballesteros, han obtingut els seus èxits de la mà de la marca, el primer amb raquetes Slazenger i el segon lluint, als seus jerseis i polos, la clàssica pantera, logotip de la marca.

 

COL·LECCIÓ- SLAZENGER PRIMAVERA – ESTIU 2015

Esperit anglès i herència esportiva. Per a la nova edició de la 080 Barcelona Fashion, Slazenger, fidel a la seva herència esportiva, presenta una col·lecció d’esperit urbà, amb dissenys actualitzats.

 

 

Contacte: Ramon Alentorn
Direcció: Avinguda Reis Catòlics 7, Apartado 290
Telèfon: +0034 972 262 262 

 

Pàgina Web: www.slazengerheritage.com/

 

Responsable de la marca: Ramon Alentorn 
Responsable comercial: Ramon Alentorn
Correu electrònic: [email protected]