TCN

TCN
Dia
dimarts, 1 juliol, 2014 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Totón Comella va néixer a Arenys de Mar (Barcelona) a la dècada dels seixanta. Quan era una nena ja es va familiaritzar amb l’ofici de la seva família, que es dedicava al tèxtil. Als deu anys, Totón dibuixava amb rapidesa qualsevol figurí, patró o estampat que li passés pel cap.

 

1984: una trobada casual fa que Totón Comella torni al món de la moda. La dissenyadora crea una revolucionària col·lecció de vestits de bany i aposta per un nou teixit, la lycra-cotó, inèdit fins al moment.

 

1985: els elements que van definir les seves primeres col·leccions de roba de bany, la comoditat i la senzillesa, segueixen fent-se presents, encara avui, en les seves peces. La fórmula de la comoditat és eficaç: teixits de primera qualitat i formes senzilles però innovadores.

 

1991: Totón Comella, sota la marca TCN, aconsegueix que la roba de bany tingui, per primera vegada, una categoria pròpia dins de les desfilades del Saló Gaudí de Barcelona, i hi presenta una col·lecció anualment.

 

1995: amb la comoditat i la senzillesa com a peces clau del seu èxit, Totón Comella s’endinsa en el món íntim de la dona, amb una línia de cotilleria, de llenceria i de homewear, en què aposta pels elements naturals, pel glamur i per la sensualitat.

 

2000: aquell any presentava les seves noves col·leccions de roba de carrer, d’estiu i d’hivern, amb la marca TCN-bis, el seu primer prêt-à-porter.

 

2001: al mes de març, s’inaugura a Barcelona la primera botiga insígnia TCN, al carrer Mestre Nicolau, 12. La botiga suposa un repte, ja que, a més de comptar amb 200 metres de botiga dedicats a la venda al públic, també s’hi rehabilita un showroom de més de 300 metres.

 

2002: s’obre la segona botiga TCN a Girona, al cèntric carrer del Migdia, que compta amb més de 150 metres dedicats exclusivament a totes les col·leccions TCN.

 

2004: s’obre la primera botiga outlet a La Roca Village de Barcelona. A més, es planifica la consolidació internacional de la marca, així com l’obertura de noves botigues a les capitals importants de la península.

 

2006: El llançament de MINI TCN va ser la novetat de la marca per a aquell any. L’èxit va ser tan flagrant, que ja se’n va preveure una nova línia per a les temporades següents.

 

2008: per primera vegada TCN desfila a la Madrid Fashion Week. Inaugura la Passarel·la Cibeles amb la seva col·lecció Tardor/Hivern 2009-2010.

 

2009: TCN va rebre aquell any el Premi Barcelona és moda per la seva trajectòria empresarial.

 

2011: el mes de novembre va ser l’escollit per al llançament de la nova línia de cotilleria i de llenceria bàsica ALMA.

 

2012: TCN es converteix en una firma total look, vesteix la dona en tots els moments del dia.

 

2013: TCN obre nous mercats internacionals.

 

COL·LECCIÓ - Primavera - Estiu 2015

 

 

Contacte: Evelyn Fernández
Direcció: Rial Bellsolell 30
Arenys de Munt 08358
Telèfon: +34 937 937 583
Fax: +34 937 951 688

 

Pàgina Web: www.tcn.es
Facebook: www.facebook.com/TCN.totoncomella
Twitter: @TCNtotoncomella

 

Responsable de la marca: Jose Mª Donat i Toton Comella
Responsable comercial: Jose Mª Donat Legrand
Correu electrònic: [email protected]