Torras

Torras
Dia
divendres, 4 juliol, 2014 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Torras, fundada el 1951, ha creat un innovador concepte de moda en pell i punt. La marca dissenya per seduir amb estil propi, més enllà de les peces bàsiques de vestir; una manera d’entendre la moda que passa per incorporar els materials de la més alta qualitat en pell, cotó, seda, lli, llana, caixmir o teixits funcionals. Les col·leccions de Torras, nascudes a Caldes de Montbui, són presents, avui, a top stores de 40 països, en ciutats com Barcelona, Nova York, Londres, Moscou o Xangai, així com al propi flagship store de Milà, al reconegut Quadrilatero della Moda. Torras té una taxa d'’exportació d’un 70% i showrooms a Milà, Nova York, Moscou i Xangai i participa en les fires de la moda de Nova York (MRketNY), Las Vegas (MRketLV) i Düsseldorf (Supreme).

 

Juanmabyelcuco

 

Juanma Granero Fernández (Barcelona, 1978). Cursa els seus estudis de disseny de moda i d’estilisme d’indumentària a l’escola d’arts i oficis artístics Llotja de Barcelona, juntament amb alumnes com Txell Miras o Juan Antonio López.

 

Es desenvolupa com a estilista, i crea les seves primeres col·leccions i il·lustracions al taller de Josep Font, per a la seva marca d’alta costura i prêt-à-porter. També realitza treballs de patronatge per a diferents dissenyadors, feina que alterna amb tasques d’estilisme per a revistes nacionals i internacionals. Entre els anys 2004 i 2013, presenta nombroses col·leccions a les diferents passarel·les de Madrid, Cadis, València i Barcelona.

 

El últims dos anys ha col·laborat amb la marca Torras en  l’estilisme i l’escenificació de les desfilades “Torras Black”, tardor-hivern 2013, “The Authentic Me”, primavera-estiu 2014 i “Capricious”, tardor-hivern 2014.

 

COL·LECCIÓ- AVANT-GARDE

De vegades el món s’enfonsa en la tristesa i en pensaments alterats, i s’obliga a trobar una nova llum, a través de la recerca constant de nous models estètics i de sensacions comunes dins de l’art, la música i l’escena.

 

Aquesta col·lecció parteix d’una paleta de colors assossegada, com un llenç buit, en el qual la llum i el color es reflecteixen a través d’estampats florals, caixmirs, taronges, vermells i blaus marins, que s’enllacen en les filatures, la tela i les pells, i creen formes geomètriques, lineals i en moviment constant.

 

Una col·lecció amb caràcter, al pur estil Pablo Picasso, amb la personalitat artística d’un Andy Warhol, o d’un inspirador d’allò orgànic, de la composició floral i de l’ornamentació, Gustav Klimt.

 

Llum-lleugeresa, color-ritme, són els protagonistes d’aquesta col·lecció, com a proposta d’una nova visió de pensament “Avant-Garde”, a la recerca de la bellesa i de l’estètica, amb llibertat de pensaments.

 

Contacte: Josep Maria Torras
Direcció: C/ Del Garraf, 33
Caldes De Montbuí 08140
Telèfon: +34 93 862 75 33
Fax: + 34 93 865 44 42

 

Pàgina Web: www.torras.com
Facebook: www.facebook.com/TorrasWorld
Twitter: @TorrasWorld

 

Responsable de la marca: Josep Maria Serra Clerch
Responsable comercial: Josep Maria Serra Clerch
Correu electrònic: [email protected]