Txell Miras

Txell Miras
Dia
dimecres, 2 juliol, 2014 - 16:00
Hora
16:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Marca pròpia des del 2004 i dissenyadora de la línia femenina de Neil Barrett des del 2003. El 2010 desfila com a convidada al On/Off de la London Fashion Week. El 2009 és finalista de la LICC (London International Creative Competition). El 2008 és inclosa al llibre 100 new fashion designers (Ed. Laurence King – Londres). El 2007 és finalista dels Mango Fashion Awards “El Botó”. És finalista del concurs Gen Art New York Fashion Awards. És inclosa al llibre European Young Fashion Designers (Ed. Daab – Alemanya).

 

El 2006 guanya el premi Barcelona és moda al millor professional del sector. Representa Espanya a l’European Young Fashion Summit (Viena). El 2005 guanya el premi Lancôme com a millor dissenyador jove de l’any de la Passarel·la Gaudí. El 2004 s’obre al mercat internacional a través del showroom de Daniele Ghiselli a Milà. Comença a participar a la Barcelona Fashion Week. El 2003 és l’estudiant de moda més prometedora d’Itàlia, segons la Camera della Moda Italiana. El 2002 obté una beca per cursar el màster en disseny de moda a la Domus Academy (Milà). És finalista als Onward Tokyo Grand Prix Fashion Awards. 

 

És llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i realitza la primera exposició d’obra gràfica a la galeria Belles Arts de Sabadell.

 

COL·LECCIÓ- SS 2015

“Presente”, una col·lecció estructurada en dos blocs, que es diferencien i es complementen.

 

Per una banda, tenim un línia basada en drapejats, en què el caient es converteix en el protagonista principal. En aquest bloc, les peces sorgeixen d’un punt de cotó molt fi, quasi transparent, o de seda. D’aquesta manera, obtenim siluetes que transmeten comoditat i frescor.

 

Per una altra banda, hem desenvolupat una silueta molt més rígida i  estructurada, basant-nos en un esquema aparentment generat per patrons idèntics, que, a mida que es van repetint, generen petites  modificacions i aporten una evolució quasi mecànica. Per aconseguir aquests resultats hem treballat a partir d'un punt plisat, que es combina amb teixits acoblats accoppiati tipus neoprè.

 

La carta de color d’aquesta col·lecció es basa en el blanc, el negre, el color pedra i en un toc de grana.

 

 

Contacte: Ivan Caparròs
Direcció: AV. Mas Sot 46
Matadepera 08230
Barcelona
Telèfon: +34 610422016

 

Pàgina Web: www.txellmiras.eu
Facebook: https://www.facebook.com/TxellMiras

 

Responsable de la marca: Txell Miras
Responsable comercial: Ivan Caparròs
Correu electrònic: [email protected]