Yerse

Yerse
Dia
dimecres, 2 juliol, 2014 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Fundada l’any 1964 per Lluís Generó i Domenech, i basant la seva producció en els jerseis de punt per a tota la família, la marca Yerse ha anat globalitzant-se i canviant d’estratègia empresarial, per centrar-se, 50 anys després, en els  total looks femenins. Sense perdre la seva essència, el punt, molt present en totes les seves col·leccions, ha anat entremesclant textures i matèries per arribar al segle XXI amb una essència de marca molt genuïna, sota el prisma de l'estil vintage i la influència urbana de les grans ciutats cosmopolites. El resultat, col·leccions casual-chic, amb subtils i sofisticats detalls que vesteixen a una dona natural a la recerca d´un estil confortable i cosmopolita, i amb una actitud davant la vida: slow life.

 

Yerse dissenya i comercialitza quatre col·leccions l’any: la col·lecció Yerse de la temporada (primavera-estiu / tardor-hivern), la col·lecció de complements corresponent a cada temporada, i dues col·leccions flaix (Super Summer / Special Edition). Un total de més de 300 referències, que es venen en més de 1.300 punts de venda de tot el món.

 

COL·LECCIÓ - ESCAPE LAND

Inspiració:
Aquesta temporada volem trobar un instant paradisíac per escapar de la rutina. Una recerca de l’equilibri, una connexió amb els altres i amb nosaltres mateixos. Un instant diari per gaudir, per cuidar-se, per deixar que tot flueixi.
L’harmonia restableix l’equilibri, escoltem els ritmes de la vida, obrim una nova història amb la natura, que reconstrueix connexions bàsiques amb qui som i amb allò que som.

 

Un ambient fresc i relaxat, en el qual sentir-se bé amb un mateix i amb l’entorn és el més important.
L’oci és la nostra font d’inspiració i el temps passa a un ritme diferent. Esports a l’aire lliure per gaudir del moment tal com és, per animar la gent atrafegada i amb vides ocupades a gaudir i a deixar-se portar.

 

Peces amb un toc més elegant es barregen amb una cultura urbana, esportiva i de descans, per donar un enfocament modern a la roba de ple estiu. Barrejar i renovar: aquest és el lema. Els èxits clàssics del tèxtil ara són moderns. Juguem amb textures tecnològiques i teles fresques per aconseguir una barreja que fusiona allò que és antic amb allò que és nou.
Teles tradicionals, que tenen una nota nostàlgica, es redissenyen en aquesta col·lecció. Tornen els teixits clàssics, però reformats d’una manera moderna. Inspirats en estovalles i hamaques de vacances, tant els quadres com les ratlles es col·loquen en un context modern, però pausat a la vegada.

 

Els teixits de punt pulcres i chic inspiren estils informals de piqué, mentre que el piqué ratllat imita la sensació natural.
Les qualitats granulades i de crepè són clau, mentre que la tactilitat ressona emocionalment a través de relleus i marques estampades. Teles simples plenes de detalls discrets però distingits.

 

Submergits en la sensació d’ingravidesa, els estampats ens transporten directament al costat de l’oceà i capturen la sensació del plaer pur i pacífic.
El color ens porta de viatge, amb tonalitats assolellades, alegres i fortes, que brillen amb esplendor. Tons de crema glacial i colors costers surten a la superfície de la temporada, amb blaus piscina, coralls, llimones suaus i nabius. Inspirats en la santedat de la natura, tonalitats suaus i delicades hi actuen en consonància.
Els tons pastel són clau, mentre que barreges relaxades de sastreria i cotó atorguen un vessant suau i estiuenc a aquesta dolça tendència d’oci. 

 

Contacte: Noemi Arans
Direcció: Carretera Terrassa, 263
Sabadell 08205
Barcelona
Telèfon: +34 93 745 17 00
Fax: +34 937 451 701

 

Pàgina Web: www.yerse.com
Facebook: www.facebook.com/yerse.fans
Twitter: @YERSE_moda

 

Responsable de la marca: Pep Generó
Responsable comercial: Pep Genero
Correu electrònic: [email protected]