Aldomartins

Aldomartins
Dia
dijous, 2 juliol, 2015 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS
Av. de l'Estadi
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Núria Bisbal neix a Igualada, ciutat amb una llarga tradició tèxtil. Des de ben petita demostra aptituds pel dibuix i creix influenciada pel disseny del gènere de punt gràcies al seu pare, fundador de la marca Aldomartins. Es forma a Barcelona, a l’Escola d’Arts i Tècniques de la Moda, i obté el títol universitari BA Honors Fashion Design per la Universitat de Southampton. L’any 1997 s’incorpora a l’empresa familiar i lidera, fins a l’actualitat, l’àmbit creatiu de la marca.

 

COL·LECCIÓ - ARTRISTY

Dibuixos, jacquards i estampats, leitmotiv d’Aldomartins, es barregen per obtenir com a resultat una col·lecció hiperfemenina i sensual, amb un toc místic i bohemi.
Aquesta col·lecció, amb reminiscències tribals, és una evolució de la col·lecció d’Aldomartins AW12/13, però portada a la calor de l’estiu.

 

Colors gastats i tons terra neutres estan aparellats amb colors aquàtics més sofisticats, com el verd Amazones i el corall, amb accents de colors com el blau elèctric, el vermell òxid i els ocres, creant una paleta alternativa d’inspiració retro amb influències culturals diverses.

 

Dissenyadora: NÚRIA BISBAL
Marca comercial: ALDOMARTINS
Adreça: Carrer Portugal, 5
Igualada 08700
Telèfon: +34 938 054 042

 

Pàgina web: www.aldomartins.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/pages/ALDO-MARTINS/81635562023
Twitter: www.twitter.com/Aldomartins_bcn
Instagram: www.instagram.com/Aldomartins_bcn