Carlotaoms

CARLOTAOMS
Dia
divendres, 3 juliol, 2015 - 11:00
Hora
11:00
Lloc

ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS
Av. de l'Estadi
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

CARLOTAOMS neix a partir de la fusió de les dissenyadores Elisabet Carlota i Elisenda Oms, totes dues amb caràcter emprenedor, idees fresques i amb la necessitat de donar resposta a les seves inquietuds creatives. Les peces CARLOTAOMS acompanyen els consumidors en el seu dia a dia, completen la seva personalitat i els ajuden a crear i a fomentar la pròpia identitat. La marca ofereix un producte de roba en què el disseny de línies pures i l’estil urbà interactuen amb la persona que el vesteix. 

 

COL·LECCIÓ - Al·legoria

L’al·legoria és la representació visual i artística d’idees abstractes, que dóna imatge a allò que no en té. Fa visible allò que només és conceptual.

 

CARLOTAOMS presenta una col·lecció en què l’al·legoria és la plasmació visual del concepte del procés creatiu conjunt. Les diferents propostes de la col·lecció són el resultat de l’experimentació de dues ments creadores que evolucionen conjuntament en la idea d’unitat artística.

 

L’al·legoria del concepte es mostra amb les línies rectes que es creuen en els estampats, amb la inclusió de la lluminositat del groc i amb els fils que juguen entrellaçant-se en els brodats. L’elecció del color: el blanc, el negre i les línies pures del patronatge formen part de la identitat de la marca.

 

 

Dissenyador: Elisabet Carlota y Elisenda Oms
Marca comercial: CARLOTAOMS
Adreça: C/ Carolines 13 entresòl 2a
Telèfon: +34 618 199 349 / 626 257 262

 

Pàgina web: www.carlotaoms.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/CarlotaOmsDesign
Instagram: www.instagram.com/carlotaoms_barcelona