CND by Cóndor

CND by Cóndor
Dia
divendres, 3 juliol, 2015 - 16:00
Hora
16:00
Lloc

ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS
Av. de l'Estadi
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Cóndor és una marca catalana que data de 1898 i és un referent en calceteria. Des de fa 8 anys, presenta col·leccions look total en moda infantil per a nens i nenes de 0 a 12 anys.

 

D’estil inconfusible, elegant i tradicional, amb gran personalitat i varietat de colors. Marca compromesa amb el benestar i la comoditat dels nens.

 

Col·leccions dissenyades i fabricades a Barcelona.

 

Actualment, té 4 botigues pròpies i 5 franquícies, treballa amb més de 3.000 clients multimarca a Espanya, i té com a principals mercats exteriors la Unió Europea, la Xina, els Estats Units, l’Amèrica Central i del Sud, el Japó i la Unió dels Emirats Àrabs.

 

COL·LECCIÓ –     HOLIDAYS

Per a aquesta temporada Estiu 2016, CND s’inspira en les vacances que les nenes i els nens esperen per anar a la platja, al camp, per viatjar, per jugar… Per divertir-se!

 

A “Holidays” destaca l’ambient mariner, els marins, blancs i vermells, els denim, en teixits fins i suaus, estampats en punt i en voile. Teixits perforats i brodats en cotons amb dibuixos de filigrana en blancs amb rosetes empolsades  i molt elegants.

 

Lli barrejat amb cotó, frescor en els tons de papaia i limoncello, que donen llum a la col·lecció, com el sol.

 

Peces retro per a les nenes, amb estampats de floretes quasi transparents; prisats en tons pastel, detalls de niu d’abella amb lleugers brodats i també flors grans, acolorides com si els vestits fossin un jardí.

 

Elegància i color per als nens. Polos i samarretes en blau cel, vainilla i papaia, verd herba o gerani, combinaran amb pantalons curts i bermudes en marí, corda i marbre.

 

Els nois surten a passejar i estaran tan guapos que cap nena els farà ombra.

 

HOLIDAYS per a les nenes i per als nens el proper estiu.

 

Col·lecció dissenyada i fabricada a Barcelona.

 

 

Marca comercial: CONDOR / CND Barcelona
Adreça: RIAL DE SA CLAVELLA 89
08350 ARENYS DE MAR
Telèfon: +34 937 959 980

 

Pàgina web: www.condor.es
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/condormodainfantil
Twitter: www.twitter.com/Condormoda
Instagram: www.instagram.condormodainfantil