Col·laboracions

COMPRAR AL BARRI ESTÀ DE MODA: DINAMITZACIÓ DEL COMERÇ I LA RESTAURACIÓ DEL DISTRICTE SANTS-MONTJUÏC AMB MOTIU DEL 080

L’Ajuntament de Barcelona vol aprofitar les sinèrgies que genera l’esdeveniment de moda 080 Barcelona Fashion per dinamitzar el comerç i la restauració dels barris adjacents a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, on tindran lloc les desfilades.

 
Amb aquest objectiu, Barcelona Activa ha impulsat la producció i distribució de  5.000 bosses gratuïtes amb l’eslogan “Comprar al barri està de moda” a 109 comerços del Poble Sec i la Marina i també a l’espai Creu Coberta Meeting Point.
 
Una altra de les accions programades consisteix en l’oferta gastronòmica que l’Associació de Restauració Locals Poble Sec proposa per aquesta setmana amb el nom de Chêfs-à-Porter: una carta especial amb plats a 5 euros o maridats amb vins i cerveses artesans a 7 euros. Els trobaràs a Casa Xica, Palo Cortao, Koska Taverna i Bar Seco.
 

Per últim, Barcelona Activa, amb la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) convida per primera vegada als comerços vinculats al sector tèxtil i moda de les associacions comercials del territori (Sants Establiments Units, Associació de Comerciants de Creu Coberta, Associació de Comerciants La Marina i Associació de Comerciants Poble Sec-Paral·lel) a visitar tres desfilades del 080 i conèixer de prop l’esdeveniment.

Modacc, Clúster Català de la Moda i el Tèxtil
 
El Clúster Català de la Moda és una organització sense ànim de lucre, d’àmbit català, que pretén integrar a totes les empreses que desenvolupen la seva activitat al voltant del negoci de la moda i tèxtil en Catalunya.
 
La finalitat principal de l’entitat és fomentar la competitivitat de les empreses del clúster tèxtil, confecció i moda de Catalunya mitjançant la cooperació entre empreses i professionals, la promoció de serveis i iniciatives d’internacionalització, formació, recerca, desenvolupament i innovació, així com qualsevol altre iniciativa orientada a la millora competitiva.
 
Les empreses que actualment formen part de Clúster (maig 2015) són 120 i generen una facturació agregada de 1.500 milions d’euros, tenen presència comercial en més de 200 països i ocupen a mes de 5.000 professionals.
 
Modacc ha obtingut el reconeixement d’Agrupación Empresarial Innovadora (AEI), atorgat pel Ministerio de Industria, Energía y Turismo; també disposa del certificat Bronze Label d’excel·lència en gestió de clústers, que atorga l’European Secretariat for Cluster Analysis (ESCA) i de l’etiqueta Catalonia Clusters, del Departament d’empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.
Who's next
 
Els esdeveniments professionals parisencs de la moda i dels accessoris WHO'S NEXT i PREMIERE CLASSE celebren la creació catalana: vine a descobrir en avant-première els hits de les col·leccions Tardor/Hivern 2015-16!  
 
Participa en el concurs i guanya una entrada gratuïta per als pròxims esdeveniments que tindran lloc a París del 4 al 7 de setembre del 2015 i molts més regals!  
 
Cada dia, del dimarts 30 de juny al divendres 3 de juliol, al #080bcnfashion, et convidem a participar en el nostre concurs de fotografies de tendències. Durant els 4 dies del 080BCN, tindràs l’oportunitat de posar en els blocs de sortida i completar la teva silueta amb els hits de les col·leccions Tador/Hivern 2015-16, a l’Estadi Olímpic de Barcelona.
 
Segueix la comunitat @whosnextdotcom a Instagram, assegura’t que el teu perfil sigui públic i comparteix la teva foto amb l’etiqueta #runforfashion. La foto que tingui més likes per dia rebrà una invitació per a @whosnextdotcom i @PremiereClasse, que se celebraran del 4 al 7 de setembre a París, Porte de Versailles, entre d’altres.
Texfor, Confederació de la Industria textil
 
La Confederació de la Industria Textil –Texforés una organització empresarial que representa i promou els productes i serveis de les empreses més dinàmiques del tèxtil de capçalera català i español tals com filats, teixits amples i estrets, fornitures, complements i acabats tèxtils, tots pels mercats de vestuari, llar i usos tècnics i industrials.
 
Texfor és el perfecte punt de trobada entre les empreses de la cadena de valor del sector, ja que gràcies a les sinèrgies i complementarietats que es creen els permet ser més competitives.
 
C/ Sant Quirze, 30 - 08201 Sabadell – BCN
 
[email protected]   +34 93 745 19 17
 
www.texfor.es
080 Barcelona Fashion Shop
 
Al 080 Barcelona Fashion Shop es podran adquirir els productes de la línia de marxandatge del 080 Barcelona Fashion. 
Artesania de Catalunya
 
Molts dels dissenyadors del 080 són mestres artesans promoguts per Artesania de Catalunya.
 
Blanquerna, Universitat Ramon Llull
Blanquerna i el seu equip de periodistes aporten la creació i seguiment del 080 TV Channel.
Treatre Principal

Chill Out & Dj Sessions