DJ Sessions

Choice Club: Loli Zazou Dj

 

 

Originària de Buenos Aires, viu entre París i Barcelona i comparteix les seves dates com a discjòquei entre clubs de moda i col·laboracions en diferents projectes artístics i culturals. És resident de Off The Hook i Le Baron (París), ambaixadora del segell francès Zé Records i col·labora amb el Nomad Institute of Augmented Creativity, amb seu a Barcelona.

El seu estil musical és imprevisible: pot sorprendre amb un set de disco, house i deep, també new wave o r&b... o més dreamy i psicodèlic per al capvespre, però sempre amb una tècnica impecable i la intenció de connectar i de fer ballar el públic present.

Actualment porta a terme el projecte “CHOICE”, que reuneix moda, música i esdeveniments artístics/musicals, i ha estat col·laboradora musical al 080 Barcelona Fashion en diverses edicions anteriors.

www.choiceland.club

Teatre Principal: Dubnoise

 

 

Discjòquei amb un marcat estil propi dins de l’escena club Barcelonina. Resident, en els seus inicis, d’OTTO ZUTZ, a Sitges, i de LOKOTRON, a Barcelona, aporta una visió personal de la música i una gran connexió amb el públic.

Anys de treball i d’experiència l’han portat a actuar per tot Europa i a compartir cabina amb els millors discjòqueis nacionals i internacionals. Actualment, comparteix residència de SWEET PACHA, a Sitges; del TEATRE PRINCIPAL, a Barcelona; de la COVA D'EN XOROI, a Menorca; de THE ONE, i de la sessió dominical per excel·lència, BLACK ROOM. També és cofundador del segell discogràfic MOON RECORDS.

www.soundcloud.com/dubnoise

http://www.beatport.com/artist/dubnoise/145288

https://facebook.com/rdubnoise

Teatre Principal: Maris

 

L’arribada de Maris al món de la música és plena de gust i d’energia. Des del deep house als sons electrònics més actuals, aquest barceloní de naixement, amb més de dues dècades en el panorama internacional i amb la publicació de temes per a segells com KD Music, Wrong State, 3er Wave, Low Flow, Gimmick… s’ha posicionat en els millors cercles de la música electrònica. La carrera d’aquest discjòquei compta amb el suport d’artistes com Carl Cox, Paco Osuna, Kaiserdisco, Yaya, Joeski, Soul Minority... Des de Barcelona i Eivissa, Maris ha portat la seva música a les millors ciutats d’Europa i dels Estats Units, i ha punxat als millors clubs, acompanyat dels millors discjòqueis internacionals. Sens dubte, el nom Maris té un sol objectiu... Seguir creixent!

Teatre Principal: Nuria Scarp

 

 

Nuria Scarp, nascuda a Sitges l’octubre de 1986, s’ha convertit en tot un referent femení del clubbing internacional, des que va iniciar la seva carrera rere els platós l’hivern del 2009.

Apassionada del techno, del deep house i del tech house, Nuria Scarp és una dona carismàtica que per allà on passa deixa constància de la seva tècnica i bon gust pels ritmes electrònics. Ha tingut l’oportunitat de compartir escenari amb artistes de renom, com 2manydjs, Sven Väth, Cristian Varela, Yelle, Boy George i John Jacobsen, entre d’altres.

A tot això se sumen els seus sets en emissores de ràdio especialitzades, com Maxima FM, Ibiza Live Radio i Goldanceradio; un exitóstour per Veneçuela; sessions internacionals a Algèria, França, Anglaterra i Tunísia; i la seva primera producció musical, “5 Seconds”, en col·laboració amb Albert Ballart i Oscar GS, sota el segell We Love House Recordings, publicat al web www.beatport.com.

Actualment és resident al Sweet Pacha de Sitges –des del 2013-, a l’Skybar de l’Hotel Axel de Barcelona i al Circuit Festival de Matinée Group, festival internacional que se celebra anualment a Barcelona. El 2015, NuriaScarp es reafirma en la seva professió i demostra que els millors discjòqueis es mesuren a les pistes de ball.

La Rara: Chicletol&TvMnstr

 

 

La productora d’esdeveniments La Rara va ser creada l’any 2008 per Chicletol i TvMnstr, discjòqueis i agitadors nocturns, amb diferents trajectòries, però amb la mateixa idea: oferir festes gay-friendly de qualitat, amb un caràcter alternatiu. La Rara Team és un duo de discjòqueis que ofereixen qualitat musical, expressió sense complexes, espectacle a la cabina, entrega al públic i una acurada selecció que es basa en l’atenció constant a l’ambient del recinte, de manera que es crea, en casa ocasió, una sessió ideal per a cada club i el seu públic. Les arrels pop, R’n’B i hip-hop de Chicletol i TvMnstr, amb el seu background en el nu-disco i l’indie, actuen com una influència ideal per generar les seves identitats actuals, que giren al voltant del house més clàssic, el garage del Regne Unit, el nu-disco, el deep i el dance dels 90. Les seves maletes de discjòquei no tenen fi, i així ho han demostrat en escenaris de festivals com l’Arenal Sound i sales com Razzmatazz i Apolo, de Barcelona; La Java, de París, o l’East Bloc, de Londres.

Sonopro: Lenz Garcia

 

 

Nascut l’agost de 1986, la seva carrera com a músic va començar quan només era un nen de 3 anys i va fer que la música formés part del seu ADN. Des de llavors, Lenz Garcia i la música han estat sempre relacionats d’una manera o altra. Els seus sets, una barreja explosiva entre el house i el tech-­house, faran que no puguis parar de ballar!

En la seva faceta de productor musical, destaca que amb vint-i-pocs anys ja ha col·laborat amb artistes internacionals de la talla de George Michael, Chipper (OT) o Haifa Wehbe. La seva música ha sortit a més de 20 recopilatoris internacionals i ha arribat en diverses ocasions al top 10 de vendes i al milió de visites a YouTube. Ara, a més, combina la seva carrera artística amb una passió: és director de Sonopro.

Lenz Garcia (director Sonopro): https://soundcloud.com/lenzgarcia

Sonopro: Maertz
(Marc Camps)

 

 

 

Sonopro neix oficialment l’any 2009, després d’un llarg projecte de molts anys. El concepte: ajuntar un equip docent de primer nivell i acostar a tot aquell qui ho vulgui una formació de qualitat i de futur. Tu hi poses les ganes i nosaltres fem la resta.

Senzill, oi? Bé, doncs som la primera i única institució privada que basa la seva formació en les necessitats reals de l’alumne, som flexibles en horaris, oferim grups reduïts i realitzem pràctiques en projectes reals. A més, el preu de la teva formació no serà un obstacle.

En aquests anys, gràcies al nostre model de formació, hem crescut fins a convertir-­‐nos en una escola de referència en el món audiovisual. Som una de les escoles amb major nombre d’alumnes per any i de diferents nacionalitats, i col·laborem amb institucions a escala internacional.

La nostra millor inversió és la teva formació.

Formar estudiants autosuficients i capaços de realitzar tot treball d’àudio en l’àmbit d’estudis de gravació, ràdios, TV, presentacions musicals o tot el que requereixi operació de sistemes d’àudio i l’operació d’equips de so.

Fomentar les habilitats i recursos per operar amb sistemes sofisticats de gravació, tant digitals com analògics, realitzant muntatges audiovisuals…

Impulsar la inserció laboral dels alumnes, oferir-los mètodes i capacitats per a la cerca òptima de feina.

Sonopro: www.sonoprobarcelona.com
Facebook Sonopro: https://www.facebook.com/SonoproBarcelona

MAERTZ (Marc Camps) – Estudiant SONOPRO
LEPHT (Alan Martínez) – Estudiant SONOPRO

Sonopro: Lepht
(Alan Martínez)

 

 

 

Sonopro neix oficialment l’any 2009, després d’un llarg projecte de molts anys. El concepte: ajuntar un equip docent de primer nivell i acostar a tot aquell qui ho vulgui una formació de qualitat i de futur. Tu hi poses les ganes i nosaltres fem la resta.

Senzill, oi? Bé, doncs som la primera i única institució privada que basa la seva formació en les necessitats reals de l’alumne, som flexibles en horaris, oferim grups reduïts i realitzem pràctiques en projectes reals. A més, el preu de la teva formació no serà un obstacle.

En aquests anys, gràcies al nostre model de formació, hem crescut fins a convertir-­‐nos en una escola de referència en el món audiovisual. Som una de les escoles amb major nombre d’alumnes per any i de diferents nacionalitats, i col·laborem amb institucions a escala internacional.

La nostra millor inversió és la teva formació.

Formar estudiants autosuficients i capaços de realitzar tot treball d’àudio en l’àmbit d’estudis de gravació, ràdios, TV, presentacions musicals o tot el que requereixi operació de sistemes d’àudio i l’operació d’equips de so.

Fomentar lehabilitats i recursos per operar amb sistemes sofisticats de gravació, tant digitals com analògics, realitzant muntatges audiovisuals…

Impulsar la inserció laboral dels alumnes, oferir-los mètodes i capacitats per a la cerca òptima de feina.

Sonopro: www.sonoprobarcelona.com
Facebook Sonopro: https://www.facebook.com/SonoproBarcelona

MAERTZ (Marc Camps) – Estudiant SONOPRO
LEPHT (Alan Martínez) – Estudiant SONOPRO

Antídoto 28: Nicenoise
(Carlos David Canillas)

 

 

 

Dissenyador, artista gràfic i discjòquei. És resident a Barcelona des del 2003.

El que fa és fresc, nou, saborós i amb quilos d’actitud. Nicenoise no és només un discjòquei excel·lent; és un activista, amb aventures tan interessants com antídoto28, un espai de creació que li serveix de plataforma per desenvolupar les seves inquietuds creatives, on combina disseny, moda i arts gràfiques amb la producció manual i l’autogestió.

Com a discjòquei, Nicenoise té un estil molt versàtil que li permet intercalar diferents escenes, des del house i el garage londinenc fins al footwork de Chicago, passant pel global bass (sons folklòrics amb electrònica). Li agraden els ritmes trencats i que molen, ideals per esmalucar-se a la pista.

La seva altra cara presenta el cantó més subtil, còsmic i viatger, amb sets del que ell anomena tranquiway, una barreja de chill deep house, future garage i trap, ideal per a l’ocasió que es presenta.