Edgar Carrascal

Edgar Carrascal
Dia
dijous, 2 juliol, 2015 - 11:00
Hora
11:00
Lloc

ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS
Av. de l'Estadi
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Edgar Carrascal.

 

Vaig néixer a Barranquilla, una ciutat de la costa del nord de Colòmbia i un port important de Llatinoamèrica. Tota aquesta sensibilitat vers el sol, el mar i la indústria convergeixen a Barcelona, i és aquí on decideixo crear la marca que porta el meu nom: Edgar Carrascal.

 

Tinc una formació sòlida, tant en disseny i creació de moda com en màrqueting i comunicació. He estudiat disseny de moda al Fashion Institute of Technology (FIT) de Manhattan, Nova York (NY); disseny de moda a la Colegiatura Colombiana de Medellín, i un màster en màrqueting i comunicació de moda a l’Institut Europeu del Disseny de Barcelona.

 

Considero que la meva experiència en diferents escenaris i països m’ha aportat flexibilitat i desimboltura per adaptar-me sense problemes als diferents tipus d’activitats i assumir noves metodologies de treball.

 

El meu afany és impulsar la meva firma de moda, a més de col·laborar amb empreses, marques i creadors, per buscar ser sempre vigent, amb una visió renovada del mercat, i així poder posar en marxa la passió que tinc pel meu treball.

 

Gaudeixo de la moda i m’agrada emfatitzar en els detalls i donar un tractament poètic al guarda-roba masculí, sense perdre l’essència del propi ésser. D’això es tracta, la veritable moda.

 

He treballat i col·laborat amb marques com Diesel, Levi’s, Esprit, Swarovski, Citrique Heart, Prógono, Loewe, entre d’altres.

 

COL·LECCIÓ - Warrior

La meva col·lecció està inspirada en dos eixos: la violència contextual, que és un element artificial de la humanitat, i l’esperança de la pau, que és un element consubstancial a l’home. Aquests dos eixos, la violència i l’esperança de pau, s’expressen a través del patronatge, de peces exteriors que ensenyen l’interior, com folres i acabats, botonades que s’obren pel costat contrari i peces girades. La violència es manifesta i inspira peces com les granotes, que denuncien el camp de presoners de Guantánamo, o el tall llarg de les camises, propi dels extremistes de l’EI. També podem trobar la violència en l’ús de butxaques i dels plecs característics del vestuari militar.

 

A la col·lecció, la violència és un element artificial. Sempre queden l’esperança de la pau i la fraternitat, que s’expressen a través dels colors suaus i optimistes. Verd pastura, groc mango, magenta... aporten vibració als detalls de les peces. Són colors que tranquil·litzen la col·lecció, com la mateixa cruesa del lli i teixits de camiseria clàssica, dobbies blancs, ratlles diplomàtiques i microprints, que reflecteixen la dualitat de l’home i de la col·lecció. Utilització de materials nobles, com el lli i el cotó, barreges amb elastà i viscosa, i també poliamida, tractada per a esports d’alt rendiment, antibacteriana i transpirable.

 

Per a aquesta passarel·la, desenvolupo les parts de baix, bermudes i pantalons, algunes d’aquestes peces elaborades amb materials que recorden els teixits que s’utilitzen per a les parts de dalt.

 

Una col·lecció pensada per a l’home multitasca, que ha de tenir flexibilitat en les peces que utilitza en el seu dia a dia. Peces amb siluetes ajustades al cos, que conserven les línies corporals masculines.

 

Els complements, amb barreges de teixits per potenciar i reforçar la silueta de la col·lecció.

 

La camisa blanca com a punt de partida i catalitzador de tota la col·lecció.

 

 

Dissenyador: Edgar Carrascal
Marca comercial: Edgar Carrascal
Adreça: Valencia 270 pral 1
08007 Barcelona
Telèfon: +34 637 984 130

 

Pàgina web: www.edgarcarrascal.com
Correu electrònic: [email protected]; [email protected]
Facebook: www.facebook.com/bycarrascal
Twitter: www.twitter.com/Edgar_Carrascal
Instagram: www.instagram.com/Edgar Carrascal