Food Trucks

BUTIPÀ

El Butipà és l’entrepà de butifarra de moda fet amb pa de coca d’oli artesà i farina de blat natural. Les ‘butis’ estan elaborades amb 100% carn de porc prèmium i presenten 12 sabors diferents: Clàssic, ‘Butibiquini’, ‘Butipollastre’, ‘Butipintxo’ i ‘Butixai’, entre d’altres. També podreu tastar ‘Les Butibraves’, la tapa catalana més clàssica i trendy alhora i, per postres, és obligatori tastar “TheXurrot”, una massa cruixent de farina i aigua, empolvorada amb una mica de sucre de llustre o glacé, i farcida, si vols, amb crema, xocolata negra o xocolata amb avellanes.

I, sobretot, no oblidis les nostres salses, que donaran un toc especial a la teva experiència Butipà: la salsa allioli, la “salsa Butipà” o la salsa de les ‘Butibraves’ (per als amants d’emocions fortes).

LadyButi serà al 080 per servir-vos a tots! Bon profit, amics ;)

 

FILETEANDO

 

Fileteando és un km 0 food truck que neix seguint la mateixa filosofia que el restaurant El Filete Ruso, que és, des del 2011, un dels 45 restaurants km 0 que hi ha a Catalunya.
 
El càtering de Fileteando segueix les pautes del moviment Slow Food. Fonamentalment es busquen productes ecològics estacionals i de proximitat i, en el cas de les carns, aquestes són sempre de ramaderia ecològica.

GELA'T

 

 “Gelats artesans sobre rodes”

Gela’t neix de la voluntat de recuperar un ofici tradicional com era el de gelater ambulant i, així, poder apropar els nostres gelats artesans allà on les rodes de la nostra furgoneta, la Vainilla, puguin arribar.

Els principals trets que defineixen els nostres gelats són la qualitat de les matèries primeres amb què són elaborats i la seva elaboració artesanal i creativa.

HAM ON WHEELS

 

Ham on Wheels compta amb l’assessorament gastronòmic d’un cuiner barceloní amb una estrella Michelin.
 
Ham on Wheels explota conceptes gastronòmics bàsics de Catalunya i Barcelona, i els adapta cap a una proposta jove i desenfadada (pa de vidre amb tomàquet i pernil amb múltiples combinacions i ingredients de qualitat i de km 0).
 
En la seva proposta de valor bàsica, la gastronomia, el disseny i la modernitat amb arrels, configuren el seu posicionament. Una proposta molt propera a una comunitat molt àmplia i jove, però que se centra en aquells que han fet de la bici, el seu particular way of life.
 
La nostra diferenciació respecte la resta de food trucks que operen en el mercat es concreta en:

Diferenciar-nos en l’oferta: actualment cap food truck ofereix la nostra proposta gastronòmica: torrades de vidre recent fornejades amb pernil ibèric i d’altres ingredients  que hi fan maridatge.
 

Prioritzar al màxim la qualitat sense desposicionar-nos en preu (els nostres PVP són entre un 10% i un 20% superiors a la mitjana de mercat, malgrat que la percepció de premiumness és molt més elevada).

MARIA UNA CREP

Maria Una Crep. La primera creperia bretona food truck del país neix el 2004 a l’Empordà. Especialistes en galette bretona (sense gluten i sense lactosa) i creps de candeal (Mmm!).
 
No podreu menjar-ne només una!

PIZZA TRUCK

Pizza Truck, és tracta d’un foodtruck, encarnat en una autèntica furgoneta volkswagen T2, una versión especial “PIck Up”, convertit en una pizzeria artesana.
 
Desprès d’una llarga restauració i adaptació s’ha aconseguit un projecte culinari sobre rodes apunt per fornejar les millors pizzes cuinades sobre rodes.
 
“Crec – crec” es com sonen les nostres pizzes de masa fina. Et lleparàs el dits amb la variada carta que ofereix. 

REINA CROQUETA

Reina Croqueta és el primer food truck dedicat exclusivament a la venda de croquetes 100% artesanals. A través d’un antic vago de tren remodelat a l’estil vintage, oferim croquetes casolanes fetes amb ingredients de proximitat i de temporada. Amb 25 sabors diferents, es poden tastar petites delicatessen, com la de ceps i foie, la tradicional d’escudella o la de porros i gambes, entre moltes altres varietats.