Guillermina Baeza

Guillermina Baeza
Dia
dimecres, 1 juliol, 2015 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS
Av. de l'Estadi
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

La dissenyadora Guillermina Baeza va néixer al protectorat espanyol al Marroc. Als anys 60 es va traslladar a Barcelona i, als 70, va començar la seva carrera professional, que la va portar, als anys 80, a desfilar a les principals passarel·les de moda europees.

 

La seva presència continuada a les passarel·les ha creat un estil propi, que consolida la màxima de la filosofia de Guillermina Baeza: “La roba de bany i la llenceria no són simples accessoris. Actualment tenen la mateixa importància que les peces exteriors.

 

El gran mèrit de Guillermina Baeza ha estat adaptar-se sempre a les necessitats del mercat, gràcies a la seva intuïció, que li ha permès abraçar-ne sempre els diferents segments, en funció dels estils, dels gustos i de les edats.

 

Actualment, al costat de la dissenyadora, trobem també la seva filla, Belén Larruy, com a directora de l’equip creatiu.

 

COL·LECCIÓ - Sweet years

Amb la música dels setanta de fons —una dècada meravellosa de canvi, d’obertura en la cultura, en l’art, en la religió i, per descomptat, en la moda— neix la col·lecció per a l’estiu del 2016 de Guillermina Baeza.

 

Les peces, a través d’obertures i de transparències, s’entrellacen amb l’asimetria en un joc que deixa al descobert la bellesa del cos femení.

 

La gamma de colors ha estat escollida per aportar-hi vitalitat, harmonia i optimisme. Taronges, maduixes, pistatxos i blaus profunds s’alternen amb l’elegància bohèmia del negre.

 

El toc retro l’aporten els estampats, dignes d’aquells anys: ratlles amples, topos irregulars i flors diluïdes de diferents mides configuren el mapa gràfic de la col·lecció.

 

 

Dissenyador: Guillermina Baeza
Marca comercial: Guillermina Baeza
Adreça: Carme Karr 13-15 local B
08034 Barcelona
Telèfon: +34 93 205 57 60

 

Pàgina web: www.guillerminabaeza.es
Correu electrònic: [email protected]