Jurat

CHARLOTTE FORTUNET

 

Responsable del departament Fires. Llicenciats a L’ISEM ( Esmod PARIS) i de DUERM especialitzat en Moda per la Universitat de Lyon Lumières. Després de quatre anys a la seu de Paris de WHO’S NEXT i PREMIERE CLASSE com a responsable comercial y de comunicació, es va incorporar a Fidancia al juny del 2006 per a ocupar-se del departament que gestiona les fires Internacionals.

HEIDI LAAS

 

Heidi Laas. Barcelona, 1964.

 

El seu debut en el sector va ser com a model publicitària als 4 anys i durant bona part de la seva infància va conèixer la feina en platós de cinema i de fotografia. De la mà del seu pare, va visitar fires i showrooms, on ja va començar a observar alguns dels secrets de la indústria tèxtil. Marithé François Girbaud Espanya li va donar l’oportunitat de treballar durant 8 anys en les diferents col·leccions del grup. Sempre agrairà tot el que va veure i aprendre treballant i observant els més experimentats. Entre ells el seu pare, del qual va aprendre que tots els colors combinen, només cal trobar la mesura justa. Ha tingut l’oportunitat de col·laborar amb diferents marques internacionals i en totes les àrees de la indústria tèxtil. Des de la creació d’una col·lecció fins a la venda en una botiga monomarca. De la seva experiència neix la convicció que no hi ha producte bo o dolent; tot depèn del seu embolcall, de la planta, del model que el porta, de les peces que l’acompanyen, del marc on es troba, del showroom i un llarg etcètera.

 

La seva última aventura professional està enfocada al món de la comunicació. Va dirigir durant 10 anys el seu propi despatx de premsa, Dialogue Fashion Development, SL, ubicat a Barcelona i especialitzat a posicionar i assessorar marques internacionals. Avui, dirigeix el Departament de Màrqueting de l’empresa Fidancia, SL, especialitzada en l’outsourcing de serveis de gestió de comptes d’empreses del sector del tèxtil.

 

Heidi afirma que no hi ha cap truc: “Exposa els teus treballs de la manera més eficaç i professional. Hi ha nombrosos canals de difusió. És important treure partit a totes les peces que formen una col·lecció o mostrari. És l’avantsala del nombre d’imatges que produirà una sola peça en els mitjans de comunicació i, en conseqüència, del creixement de la demanda. Crec que és important el savoir-faire, les estratègies i el valor com a relacions públiques dels professionals de la comunicació, però també hem de facilitar als mitjans el material necessari d’una manera pràctica i eficient. Ser meticulosos amb el material gràfic.”

PILAR PASAMONTES

 

 

NASCUDA A BARCELONA
LLICENCIADA EN DRET
VICEPRESIDENTA I FUNDADORA  DE MODAFAD
DIRECTORA CIENTÍFICA DE L’ÀREA DE MODA IED BARCELONA
PROFESSORA D’HISTÒRIA DE LA MODA, COMPLEMENTS, ESTILISME I DIRECCIÓ D’ART ALS CURSOS DE GRAU I MÀSTER A IED
HISTORIADORA DE LA MODA
CONFERENCIANT I ARTICULISTA DE TEMES SOBRE LA MODA, EL DISSENY I LA HISTÒRIA
DISSENYADORA DE COMPLEMENT
CONSULTORA DE MODA

ANA PÉREZ

 

Vaig néixer a Madrid al principi d’abril. Moguda per la meva família i per les circumstàncies, m’he format en diferents ciutats i països.

 

Vaig acabar la carrera de relacions públiques i protocol, però ràpidament les meves feines es van encaminar cap al món de la moda. Volia ser estilista, però no sabia com començar. Quan treballava en un esdeveniment, Naty Abascal em va obrir els ulls. Vaig estudiar un màster en moda i vaig començar a treballar d’ajudant d’estilisme a passarel·les i firmes de cosmètica. El meu afany era aprendre i aprendre.

 

Instal·lada a Barcelona i moguda per les ganes d’abraçar totes les facetes de la meva professió, la ciutat em va brindar aquesta oportunitat i, des de llavors, treballo a diferents productores, on realitzo espots de televisió, editorials de moda, desfilades, lookbooks... i en totes aquelles àrees d’aquesta meravellosa professió on pugui aportar les meves aptituds i la meva entrega.

ILDO DAMIANO

 

Ildo Damiano viu i treballa a Milà, on coopera amb Grazia Italia i és, també, col·laborador de Grazia International Editions. Va ser editor general i editor de “Celebrities” a Vanity Fair d’Itàlia i director a GQ Fashion. Editor de les revistes italianes més importants, marcador de tendències i estilista.

 

També va ser el mentor de l’edició del programa Project Runway amb Eva Herzigova al canal Fox Life. És director científic dels cursos de màster en Disseny de moda a la Domus Academy de Milà.