Justicia Ruano

Justicia Ruano
Dia
dijous, 2 juliol, 2015 - 17:30
Hora
17:30
Lloc

ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS
Av. de l'Estadi
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Justicia Ruano és una companyia creada l’any 2009 a Barcelona.

 

Després d’una llarga trajectòria en el món del disseny —dins de grans marques—, la seva directora creativa, Justicia Ruano, ha volgut reinventar, amb la seva particular visió, el luxe i la feminitat actuals.

 

L’acurada selecció de tots els materials, les teles, els patrons i tot el procés de cada peça, fan que Justicia Ruano sigui una marca en què el detall i la qualitat són part de la seva identitat. Amb cada proposta i amb cada disseny es reflecteixen les diferents formes de veure la moda femenina a cada etapa i es creen col·leccions veritablement intemporals.

 

Especialitzada en el prêt-à-porter, mostra en cada col·lecció peces per a ocasions i moments especials. Això s’aconsegueix amb la utilització de multitud de materials, sedes, crepès, chiffon, xantillís, cuir, pell, brodats a mà..., que fan possible confeccionar un total look de tendència.

 

És una marca totalment cosmopolita i entén que “la seva dona actual” es troba a tot arreu. Actualment, té presència a diversos països i ciutats, com França, el Japó, el Líban, Kuwait, Taiwan i Nova York.

 

COL·LECCIÓ - EL JARDIN DE MONET

La nova col·lecció d’estiu germina dues variants que encarrilen camins diferents: l’estudi de les textures visuals i tàctils, treballades en blanc i negre (ràfies, prisats, reixetes...), i l’estudi del color mitjançant teixits més llisos, amb barreges lluminoses, treballats amb transparències (organzes, gasses de seda...), superposicions (xantillí, guipur...) i estampats amb motius aigualits pictòrics.

 

El motiu floral agafa protagonisme aquesta temporada en el xantillí i el guipur estampats i amb volum a les peces.

 

Les variacions cromàtiques es concentren en les gammes càlides, com el fúcsia, els roses i els taronges barrejats entre ells, de manera que creen nous ambients de color. 

 

 

Dissenyador: Justicia Ruano
Marca comercial: Justicia Ruano
Adreça: Carrer Diputació 293, Entlo 2ª
Barcelona 08009
Telèfon: +34 933078130

 

Pàgina web: www.justiciaruano.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/justiciaruanoanun