Lebor Gabala

Lebor Gabala
Dia
dimarts, 30 juny, 2015 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS
Av. de l'Estadi
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Lebor Gabala és el projecte professional de Maite Muñoz, que va aprendre l’ofici a través de pioners de la indústria de la moda d’aquest país, com Pedro Morago, Rap Diffusion o Mila i Tucho Balado. Després d’uns anys a Eivissa, on va dissenyar les seves primeres col·leccions de moda Adlib, va decidir que havia arribat el moment d’instal·lar-se a Barcelona i posar en marxa un somni.

 

Un nom preciós i sonor va ser la seva primera declaració de principis. És la traducció de Leabhar Ghabhála Erenn, un conjunt de manuscrits gaèlics del segle XI, que expliquen, amb una barreja d’història, de mitologia, de llegendes i de folklore, la fundació d’Irlanda a través dels temps. La fantasia de les històries i el fet que Irlanda estigui tan unida a la tradició llanera, van fer que decidís adoptar la fonètica del títol, que en castellà es pronuncia Lebor Gabala.

 

Lebor Gabala va néixer com una col·lecció dedicada en exclusiva al punt, i poc a poc va anar introduint teixits de seda i de cotó, brodats i estampats, amb l’objectiu d’arrodonir una proposta de look total.

 

Es trien les matèries primeres més exquisides, a la recerca de la màxima qualitat. Per al punt, se seleccionen fils de caixmir i de seda, de cotó i de lli, d’alpaca i de llana merina extrafina; per als teixits, sedes i velluts, batistes i voiles, lli i cotó.

 

COL·LECCIÓ - URBAN FOLK

Per al pròxim estiu, la col·lecció de Lebor Gabala estira el fil del boho-chic per sembrar les peces de brodats i creuar referències urbanes amb ètniques i folk.

 

Amb un divertimento d’estil, que es recrea en la confusió, les peces barregen elements masculins i femenins, com un coll camiser amb un volant, o una pitrera de guayabera amb un ponxo. Tot es qüestiona, es fuig del que és obvi per crear una proposta de peces diferents i, tanmateix, conegudes.

 

Els setanta aporten la seva pinzellada retro en estampats que van de la paret a la tribu, o de la pantalla de l’ordinador a un prat florit. Les ratlles camiseres en popelín s’entrellacen amb altres temes, però no s’obliden de les camises.

 

En el punt, les greques s’alternen amb les ones, mentre que el jacquard oneja sobre les espatlles. Acollidors, els neutres, tan tous i rentats com sempre, aporten el seu toc de calma a una col·lecció que expressa intensament l’alegria de viure.

 

Dissenyador: Maite Muñoz Roy
Marca comercial: LEBOR GABALA
Adreça: C/Diputació 37 Local 5a
Barcelona 08015
Telèfon: +34 934 234 374

 

Pàgina web: www.leborgabala.com
Correu electrònic: [email protected]