Mango*

Mango
Dia
dilluns, 29 juny, 2015 - 20:30
Hora
20:30
Lloc

ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS
Av. de l'Estadi
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

MANGO, la marca de moda espanyola amb més projecció internacional, va obrir la primera botiga l’any 1984 al Passeig de Gràcia de Barcelona. Actualment, compta amb més de 2.700 botigues a 108 països. És la segona empresa exportadora de moda d’Espanya i el seu concepte es basa en l’aliança entre un producte de qualitat, que segueix les últimes tendències, i un preu assequible. La seva imatge de marca es veu reforçada pels punts de venda, que constitueixen la seva carta de presentació i creen un ambient dinàmic adient per a la personalitat del client.

 

COL·LECCIÓ T/H 2015

És possible traduir l'estètica dels sons que van fer història als anys 60 i 70? La col·lecció de MANGO per a la propera temporada Tardor / Hivern 2015 respon a la incògnita.

 

Música i moda van de la mà en els últims dissenys de la firma. Precursores de l'estil més trencador, Janis Joplin, Grace Slick, Patti Smith i Blondie van establir un precedent exhibint un esperit més alliberador en l'escena musical femenina.

 

Així ho representen les creacions de MANGO. Abrics de pell, pantalons acampanats, vestits i bruses fluides emergeixen a la passarel·la com a herència de l'estil més hippie d'aquesta transició protagonitzada per icones femenines de la música.

 

Una declaració individual que amb els anys es va accentuar arribant a un estil més rocker o, fins i tot, disco com es reflecteix en l'última part de la col·lecció. Les peces de MANGO són ​​un himne als escots profunds, els pantalons de tub de cuir, la barreja de textures i les brillantors que glorifiquen la part més glam d'aquesta evolució.

 

La col·lecció de MANGO Man també mira al passat per reinventar les tendències d'un estil rock britànic d’allò més pur. Pantalons de tub i peces exteriors com abrics militars són clau en una col·lecció on el negre s'apodera de peces amb un disseny d'inspiració rock, beatnik i amb un toc folk.

 

Sense perdre les característiques que identifiquen la marca, els dissenys de MANGO per a la temporada constrenyen la revolució de llibertat iniciada per icones femenines musicals que van escriure les regles d'un estil inesborrable.

 

Marca comercial: Mango
Adreça: Mercaders, 9-11 (Pol. Ind. Riera de Caldes)
08184 Palau-solità i Plegamans
Telèfon: + 34 93 860 22 22

 

Pàgina web: www.mango.com
Correu electrònic: [email protected]