Manuel Bolaño

Manuel Bolaño
Dia
dijous, 2 juliol, 2015 - 19:00
Hora
19:00
Lloc

ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS
Av. de l'Estadi
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Manuel Bolaño va néixer a Barcelona però es va criar a Galícia.

 

El 2002 es trasllada a Barcelona i el 2007 es gradua a l’Escola Superior de Disseny i Moda Felicidad Duce. Guanya el premi a la millor col·lecció de la seva promoció al Bread & Butter Barcelona.

 

Participa a la Pasarela Abierta de Múrcia i guanya premis als concursos de Joves Creadors de Madrid, al Festival de moda gallega Noovo de Santiago de Compostel·la i és seleccionat per participar en el Projecte Bressol de la Generalitat de Catalunya.

 

Des del 2008 presenta les seves col·leccions a la 080 Barcelona Fashion i ha guanyat el premi a la millor col·lecció femenina en dues ocasions: Estiu 2011, amb “Algo de mí”, i Estiu 2012, amb “Cómo reparar un corazón roto”.

 

COL·LECCIÓ - El diario de una niña lobo

Queda’t a jugar amb nosaltres, no és dolent ser diferent, no és dolent ser una nena llop a la nit, darrere la lluna. Són les 4 a.m. i no podem dormir. Apagaré tots els llums, les llanternes, els focus, però no les estrelles. Ella fatxendejava, ella es divertia, ella era astuta. Però se sentien llops a prop i l’albada ataronjada i rosada ja no li va brillar més. Corre tan ràpid com puguis i allunya’t de mi. Camufla’t entre la boira, com si fossis un diamant de pol·len. Però ens vam asseure al costat de Celsa i ella va escriure aquella primera pàgina del “Diario de una nina lobo”.

 

 

Dissenyador: Manuel Bolaño
Marca comercial: Manuel Bolaño
Adreça: c/Aragón 344, 3º 1ª
Barcelona 08009
Telèfon: +34 687 644 750

 

Pàgina web: www.manuelbolano.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/manuel.bolano.77
Twitter: www.twitter.com/manuel_bolano
Instagram: www.instagram.com/manuelbolano