Miquel Suay

Miquel Suay
Dia
dijous, 2 juliol, 2015 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS
Av. de l'Estadi
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Dissenyador valencià, nascut a Xàtiva. Estudia disseny de moda, dret i direcció d’empreses. Va créixer en un ambient familiar molt artístic, sempre vinculat al món de la moda.

 

El 1999 obre el seu atelier a València i el 2005 llança la seva pròpia marca, amb una visió molt clara i transformadora de la forma de vestir masculina, en què aposta per un prêt-à-porterd’avantguarda.

 

Entre els seus èxits es troba haver participat en les principals passarel·les d’Espanya (València Fashion Week, Madrid Cibeles i 080 Barcelona) i en esdeveniments i passarel·les rellevants a escala internacional (Soho de Nova York, Düsseldorf, París, Milà i Chic Pequín). Tot això s’ha reflectit en revistes tan reconegudes com, per exemple, Vogue, CollezioniUomo, DT, Man, FHM, Squirei Neo2, entre d’altres.

 

Estilistes i celebrities sol·liciten els seus looks per a gales, editorials i diversos esdeveniments de referència.

 

Té presència en més de 300 botigues multimarca, repartides en 14 països.

 

COL·LECCIÓ - LAPISLÁZULI SPRING/SUMMER 2016

La cúpula de la sala XX delsDretshumans de l'ONU de Miquel Barceló és el pretextd'inspiració, l'element emocional que fa que arranque tot el projectecreatiu de Lapislázuli, la nova col·lecció de prêt-à-portmasculí 2016.

 

Obra d'art indiscutible, considerada per alguns com la nova capella Sixtina. Simbolitza un mar en moviment, una cova i un missatge d'esperança. Metàfora de risc, solidaritat, innovació, diàleg, multilateralisme etc. Art en gran, una proposta plena de símbols, que representen la diversitat del món i la ciutadaniacom a eix central.

 

Des d'aquestpunt de partida, Miquel Suay visualitza el fascinantentorn cultural que resulta el mar Mediterrani, origen de vida, emissor de cultura i civilització, representada per la considerada primera universitat del món: la Bibliotecad'Alexandria, espai de diàleg i recerca.

 

Les produccionsartístiquesd'aquestconjunt de poblesgrecs i llatins, que tracen tota la costa mediterrània. L'arquitectura, les costums,totmoltlligat al voltant de la temática del mar. Amalgama de blaus, blancs espumosos de les ones, lluminositat del sol en el mar i colors coralins, desencadenen una col·lecció on els teixits, colorimetría y formes reflecteixen clarament aquest esperit:
-      llins, cotons brodats (alovers), punt de xarxa, sargueselàstiques, popelins i creps. 
-      Blaus, Arenaamb el lli al capdavant, colorsprimaris : groc, vermell, verd, morat, etc.
-      Pecesfolgades i confortables, amplis volums en pantalons, T-shirts. Camises.
-      Cotóambelementsestampats, brodats, artesanía de punt de ganxo. 
-      Sandàlies de cuir i Espardenyes de canem. Etc…

 

Una col·lecció de dissenymoltpensat, funcional i pràctic, peròalhoraamb una actitud que experimenta ambtextures que, en definitiva, juguenambelssentits, una tendència que suposa una actitud en la vida, una inquietud per descubrir.

 

Lapislázuli: pedrablava semipreciosa bellisima considerada salut, força i noblesa al llarg de la seva historia, moltutilitzada al poblesmediterranis.

 

 

Dissenyador: Miquel Suay
Marca comercial: Miquel Suay
Adreça: Avda. Barón de Carcer, 52
46001 Valencia
Telèfon: +34 963 529 053

 

Pàgina web: www.miquelsuay.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/MiquelSuay
Twitter: www.twitter.com/MiquelSuay
Instagram: www.instagram.com/miquelsuay
Youtube: www.youtube.com/user/miquelsuay