Modafad

Modafad
Dia
divendres, 3 juliol, 2015 - 18:00
Hora
18:00
Lloc

ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS
Av. de l'Estadi
08038 Barcelona

MODAFAD FASHION AWARDS. Desfilada “Projecte T 2015”

39a edició de Modafad

 

La passarel·la de dissenyadors de moda emergents presenta la seva 39ª edició, el  3 de juliol, a les 18.00h, elsModafad FashionAwards  “Projecte T 2015”, en el marc de la 080 Barcelona Fashion Week.

 

Projecte “T”

Cada edició del projecte “T” està dedicada a la presentació conjunta dels millors projectes de final de carrera de les escoles de disseny de moda del pais. El projecte “T” aplega, en un sol esdeveniment, les millors tesines de final de carrera dels alumnes de disseny de moda, i presenta una desfilada conjunta, on un jurat internacional escull el millor dissenyador (Modafad Or), la millor col·lecció (Modafad Plata) i la Menció  de l’any.

 

En aquesta ocasió, el Jurat dels ModafadFashionAwards està format per: ChristopheDurand / Creative Director MONTIBELLO Switzerland,  PhilippePourhashemi / Fashion Consultant Brussels, BarboraBuranova / AdidasDesign Director, Juan Vidal / Fashion Designer i Vicente Ferrer / Editorial Manager ati+D

 

Modafad,associació d’imatge i moda del FAD

Llançadora internacional de dissenyadors emergents i el punt de referència del futur de la moda. L’activitat de Modafadconsisteix en la projecció internacional dels joves emergents;consisteix a potenciar la interdisciplinarietat, impulsar el concepte dedissenyador/empresari i fomentar la relació entre les escoles de disseny, els joves dissenyadors, els mitjans de comunicació especialitzats i la indústria.

 

 

Contacte: T +34 932 566 773
Pàgina web: www.modafad.org
Twitter: www.twitter.com/modafadbarcelona

 

Premsa FAD: Cristina Gosalvez
E-mail: [email protected]
T: +34 932 566 755