Naulover

Naulover
Dia
dijous, 2 juliol, 2015 - 16:00
Hora
16:00
Lloc

ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS
Av. de l'Estadi
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Disseny, qualitat i confort fets a Barcelona.

 

Des del 1957, sempre va apostar per no deslocalitzar la seva producció. Artesà i d’avantguarda, aposta per una dona elegant i una roba de qualitat, còmoda i versàtil. Carmen Noguera és l’administradora i la directora artística de la firma. És nascuda a Barcelona i és filla del fundador. Va estudiar empresarials i es va iniciar a l’empresa des de molt jove.

 

El punt de Naulover té un ADN que permet als creadors fer peces exclusives i estudiades, de llarga durada i de qualitat. Look total, basat en el punt, i barrejat amb seda, brodats, estampats, bruses, caftans i quimonos.

 

Disposem d’una botiga en línia i de flagship al carrer del Rosselló, a Barcelona. Botigues a El Corte Inglés, als magatzems Pyrénées, a Andorra, i als magatzems Coin, a Itàlia.

 

Un 25% de la seva producció anual és exportació. Naulover ha incrementat un 31% les seves vendes el 2014.

 

COL·LECCIÓ-   AFRODIZZIA

Els colors del desert, combinacions extremes que barregen punt, seda, viscosa i raió. Estampats florals i geomètrics que enalteixen la bellesa de la tribu. Línies envoltants que marquen volums inesperats i abracen el cos de dones girafa. Siluetes que floten sobre una tempesta de sorra.

 

Dissenyadora: Carme Noguera
Marca comercial: NAULOVER
Adreça: Carrer Muntaner, 240 2º 2ª
Barcelona 08021
Telèfon: +34 934 877 318

 

Pàgina web: www.naulover.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/naulover
Twitter: www.twitter.com/Naulover