Pablo Erroz

Pablo Erroz
Dia
dimecres, 1 juliol, 2015 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS
Av. de l'Estadi
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Pablo Erroz és una marca de moda “ready to wear” per a home i dona, fundada el 2012 pel dissenyador que dóna nom a la firma.

 

La marca es defineix per l’ús de materials de primera qualitat, així com per una gran atenció al detall i un sentit del gust refinat, que barreja conceptes clàssics i de modernitat. Amb un producte creat en la seva totalitat a Espanya. Des dels seus inicis, la marca ha estat present a diverses passarel·les, com la València Fashion Week, la Mercedes-Benz Fashion Week de Madrid, la Viena Fashion Week (convidat per l’ambaixada espanyola) i, recentment, a la 080 Barcelona Fashion Week.

 

Pablo Erroz compta amb diferents premis al llarg de la seva trajectòria, entre els quals en destaquen alguns com el Premi Onda Cero 2014 al disseny. Aquell mateix any, també va guanyar el premi del Barcelona DesignersCollective, comissariat per Georgina Chapman (fundadora de Marchesa) i el prestigiós crític de moda Colin McDowell.

 

També compta amb un gran nombre d’aparicions en la premsa destacada del sector, tant nacional com internacional.

 

Actualment, des del seu estudi de disseny, Pablo Erroz col·labora activament amb altres marques nacionals i internacionals.

 

COL·LECCIÓ - SYMBIOSIS

SYMBIOSIS S/S16 és la proposta presentada per a home i dona per a la temporada primareva-estiu 2016. Amb una interpretació personal del referent estètic de la cultura i l’art pop, consta de línies depurades amb diferents jocs de superposicions de ratlles, materials i colors. Beu d’una paleta cromàtica compresa entre colors que van des del navy, el celeste i el groc, complementats amb petits tocs de vermell i blanc i dos estampats que complementen la col·lecció. Els materials passen per piqués, brillants lamé, denim, teixits tècnics, cotons 100%, punt de seda, tricot, viscoses i napes. 

 

 

Dissenyador: Pablo Erroz
Marca comercial: Pablo Erroz
Adreça: Av. Gran Via Corts Catalanes, 727 - 4º3ª
08013 Barcelona
Telèfon: +34 630 024 753

 

Pàgina web: www.pabloerroz.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/pages/Pablo-Erroz/212063408888874