Punto Blanco

Punto Blanco
Dia
dijous, 2 juliol, 2015 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS
Av. de l'Estadi
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Punto Blanco es dedica a la fabricació de mitjons d’alta gamma des de 1948, i és present als mercats internacionals des de 1953. Punto Blanco Underwear neix el 1996, amb l’objectiu de satisfer la necessitat d’incorporar l’element de la moda a la roba interior.

 

Les nostres peces, fabricades amb matèries primeres de màxima qualitat, han fet  evolucionar la roba interior. Aquesta passa de ser una commodity oblidada a ser un producte actual, al qual s’exigeixen unes característiques de patronatge i de disseny que el converteixen en l’actor principal del món de la moda.

 

Som líders del sector en el món dels mitjons i oferim una col·lecció específica per a cada situació, amb materials de primera qualitat i tecnologia punta, per proporcionar al mercat mitjons i roba interior que satisfacin l’usuari més exigent.

 

COL·LECCIÓ-  HOLIDAY DREAMS

Amb l’arribada del bon temps que porten la primavera i l’estiu inevitablement, el nostre cervell comença un viatge cap a les vacances somniades. És temps de viatjar cap a platges meravelloses, paisatges plens de llum i oceans blaus, que ens conviden a realitzar totes aquelles activitats que fa un any que estem esperant. Tots aquells racons de luxe que conviden a la relaxació, al plaer de gaudir del temps, però també a assaborir les activitats d’oci. La proposta de Punto Blanco per a aquesta temporada omplirà la maleta d’aquest viatger amb una gamma de colors i d’estampats que reflecteixen cada un d’aquests llocs i l’acompanyaran en cada un dels seus somnis.

 

 

Marca comercial: PUNTO BLANCO
Adreça: Av. Balmes, 16
Igualada 08700
Telèfon: +34 938035252

 

Pàgina web: www.puntoblanco.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/puntoblanco
Twitter: www.twitter.com/puntoblancocom