Sita Murt

Sita Murt
Dia
dimarts, 30 juny, 2015 - 19:00
Hora
19:00
Lloc

ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS
Av. de l'Estadi
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Diplomada en ADE, la seva trajectòria professional està estretament vinculada a l’empresa Esteve Aguilera, on va començar, l’any 1996, al Departament d’Exportació. Des de ben jove, però, va acompanyar la seva mare, Sita Murt, als viatges per tot el món, per buscar noves idees i inspiracions. El seu interès creixent per la moda va dur-la a estudiar a l’Escola d’Arts i Tècniques de la Moda i va començar una nova etapa investigant tècniques de disseny, materials, formes… L’any 2000 es va incorporar al Departament de Disseny, sota la direcció de Sita Murt. Actualment és la directora d’aquesta àrea creativa i coordina un equip de professionals, entre els que destaca Anna Porta, cap de Dissenyadors.

 

COL·LECCIÓ 

Els volums més sofisticats, a la vegada que bohemis, seran els protagonistes de la nova col·lecció de Sita Murt S/S 2016.

 

El diàleg entre teixits delicats, fluids i rústics, amb fils texturitzats en punt, en serà l’essència. La investigació sobre nous jacquards amb reminiscències tribals i ètniques ens portarà a un camp ple de noves textures i colors.

 

La feminitat més pura com a punt de partida, on les siluetes emmarquen des dels més profunds anys 70 fins a l’actualitat.

 

 

Dissenyadors: Isabel Esteve/Anna Portat
Marca comercial: Sita Murt
Adreça: Sor Rita Mercader, 22
Igualada 08700
Telèfon: +34 938037411

 

Pàgina web: www.sitamurt.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/pages/SITA-MURT-/48492152910?fref=ts
Twitter: www.twitter.com/sitamurt_cat (català)  www.twitter.com/sita_murt (castellano)