WOM & NOW

WOM & NOW
Dia
dimecres, 1 juliol, 2015 - 11:00
Hora
11:00
Lloc

ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS
Av. de l'Estadi
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

W O M & N O W és una empresa de moda dedicada al disseny i a la confecció de peces urbanes en clau deluxe; una fórmula que sedueix milions de dones. Peces de tall perfecte, que imprimeixen cert allure i que, al mateix temps, són còmodes de portar.

 

Amb més de 50 anys d’experiència professional, impregnem de la nostra màgia i creativitat cadascuna de les nostres peces i aconseguim, així, que cada dona se senti única i especial en cada moment del dia. Peces inèdites a partir de les teles més exclusives, línies pures i quasi arquitectòniques, talls exquisits, siluetes perfectament delineades i originalitat en els detalls. Una tradició que es renova en cada temporada i col·lecció, sempre sota els paràmetres i les tècniques del sartorial més refinat, rigorós, funcional i innovador. Les nostres col·leccions estan dissenyades per a dones dinàmiques, cosmopolites i exigents, que reinterpreten els seus outfits quotidians a través de peces i d’accessoris de silueta impecable, altes dosis de feminitat i amb un twist contemporani.

 

COL·LECCIÓ - Côte d’Azur

La Costa Blava no és només luxe en el sentit estricte de la paraula; la Costa Blava també és el lloc on posar-se una camisa blanca, deixar que els cabells s’assequin amb l’aire i jugar a fer fotografies una mica absurdes, sense més ni més, com Jane Birkin...

 

Marca comercial: WOM&NOW
Adreça: c/Berlin,  2-bis. Pol, Industrial Can Torrellas
08233 Vacarisses
Telèfon: +34 931175404

 

Pàgina web: www.womandnow.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/WOMANDNOW
Twitter: www.twitter.com/Womandnow