Yerse

Yerse
Dia
dimecres, 1 juliol, 2015 - 11:00
Hora
11:00
Lloc

ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS
Av. de l'Estadi
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Fundada l’any 1964 per Lluís Generó i Domenech, i basant la seva producció en els jerseis de punt per a tota la família, la marca Yerse ha anat globalitzant-se i canviant d’estratègia empresarial, per centrar-se, 50 anys després, en els  total looks femenins. Sense perdre la seva essència, el punt, molt present en totes les seves col·leccions, ha anat entremesclant textures i matèries per arribar al segle XXI amb una essència de marca molt genuïna, sota el prisma de l'estil vintage i la influència urbana de les grans ciutats cosmopolites. El resultat, col·leccions casual-chic, amb detalls subtils i sofisticats que vesteixen una dona natural, a la recerca d’un estil confortable i cosmopolita.

 

Yerse dissenya i comercialitza quatre col·leccions l’any: la col·lecció Yerse de la temporada (primavera-estiu / tardor-hivern), la col·lecció de complements corresponent a cada temporada, i dues col·leccions flaix (High Summer/ Special Edition).

 

Un total de més de 600 referències, que es venen en més de 1.500 punts de venda de tot el món.

 

COL·LECCIÓ-  NOBODY’S ROAD

Ser lliure és ser tu. De veritat i sense matisos. És escollir cap on vols anar. Com vols viure. Evolucionar. Sacsejar la rutina fins a inventar la teva pròpia ruta. Marcar tu la direcció. Avançar somrient. Entrebancar-se, si fa falta. I guiar-te per allò que sents.

 

Les creacions Yerse SS16 dibuixen nous traçats que esquiven la monotonia. Et conviden a desconnectar de tot i a connectar amb la teva essència. Perdre’t per trobar-te en un estiu carregat de color, en què no existeixen els límits. Motius safari camuflats enmig de la ciutat. La bohèmia dels 70 reinterpretada en estampats silvestres. Simplicitat mediterrània bategant a cada disseny. Un retorn a les arrels a través de formes pures. Motius geoètnics que es repeteixen com un mantra calidoscòpic. Autenticitat i optimisme.

 

Comença la teva revolució calmada. Ja no hi ha marxa enrere.

 

Marca comercial: YERSE
Adreça: Carretera Terrassa, 263
Sabadell 08205
Telèfon: +34 93 745 17 00

 

Pàgina web: www.yerse.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/yerse.fans
Twitter: www.twitter.com/YERSE_moda