12:00 – 16:00 / Exposició 'Body & Mind'

Dia
divendres, 1 juliol, 2016 - 12:00
Lloc

Open Area

Juanma Noguera va néixer a Barcelona en 1969. Perruquer de professió, pintor i escultor autodidacta per passió. Ja de nen la seva ment i mans inquietes li feien construir i transformar les seves joguines. A l'adolescència la seva rebel·lia li va fer passar a transformar roba i complements, arribant fins i tot a crear bijuteria.

 

Quan els seus amics s'independitzen, no ho dubta i s'atreveix fins i tot a dissenyar i construir algunes peces de mobiliari. Als 24 anys i coincidint amb l'obertura del seu primer saló de perruqueria, comença a pintar provant diferents tècniques fins a arribar a la pintura matèrica creant volums i relleus a l’utilitzar materials com fusta, ferro, acer, cartró, terres…

 

I finalment als 40 anys manipulant i experimentant amb aquests i altres materials comença una nova faceta artística creant les seves primeres escultures.

 

Sinopsi Exposició “Body & Mind”
Aquest projecte s'inspira en les virtuts i defectes de l’ésser humà. La fràgil naturalesa humana creada amb materials resistents com el ferro , fusta, acer, pedra, formigó i alumini.

 

Descoratjat – Ferro
Descarat – Ferro i Fusta
Descervellat – Ferro i Fusta
Enrotllat – Alumini i Formigó
Mestís – Fusta erosionada i Ferro
Imperfecte – Volanderes de Ferro
Gairebé perfecte – Ferro
Cor Gelat – Granit, Acer Tallin i Alumini