12:00 – 22:30 / Exposició Roche Bobois. Encontres amb la moda espanyola

Dia
dijous, 30 juny, 2016 - 12:00
Lloc

Open Area

Roche Bobois, la marca ambaixadora del millor mobiliari i disseny francès al món ha impulsat Encontres amb la moda espanyola, una iniciativa per reflectir el talent i la creativitat dels dissenyadors espanyols, enfortint encara més la seva relació amb el món de la moda.

 

Després de l’ enorme èxit assolit a Mèxic o Anglaterra amb la col·laboració d’ artistes plàstics revisitant el seu mític sofà Mah Jong, ara és el moment d’ Espanya. Aquesta vegada la idea ha estat recórrer a la creativitat de deu grans noms de la moda del país perque li dónin un twist al reconegut moble de la casa francesa.

 

Partint d’un mòdul en blanc de l’ emblemàtic sofà els dissenyadors Agatha Ruiz De La Prada, Andres Sarda, Avellaneda, Custo Barcelona, Devota y Lomba, Ion Fiz, Juana Martín, Purificación García, Rossy De Palma i Xevi Fernández han produït unes peces úniques que serán subhastades online per la casa de subhastes Wardhouse, aquesta  recaudació serà íntegrament donada a OAfrica, la ONG fundada per la carismàtica Lisa Lovatt-Smith, que va deixar la seva vida com editora de Vogue per traslladar-se a Àfrica i dedicar-se totalment al seu projecte de cura de la infància a Ghana.

 

El conjunt de les peces serà exposat per primer cop en el marc de 080 Barcelona Fashion per després formar part d’una exposició itinerant a les botigues de Roche Bobois de les diferents ciutats espanyoles de juliol a octubre de 2016 per tal d’animar a la participació a la subhasta.

 

Durant la tardor els sofàs seran entregats als guanyadors de la subhasta en un esdeveniment a Madrid.