Activitats paral·leles

Activitats paral·leles

080 Barcelona Fashion i la xarxa d’inversors Seed&Click organitzen la 2a edició del 080 Barcelona Fashion Investor Day amb la finalitat de donar suport a nous projectes empresarials relacionats amb el sector de la moda.

Una conversa entre Lynn Yaeger i Mickey Boardman sobre camins personals, els mitjans de comunicació moderns i el futur de la moda.

En una exposició permanent dins del 080 BCN Fashion, TEXFOR presenta un panell de tendències de colors, textures i volums per la propera temporada Primavera-Estiu 2017 a través d’una mostra de peces realitzades amb productes tèxtils catalans, dissenyades  per dissenyadors emergents, així com un avenç de les tendències de color  tardor-hivern 2017-2018.

 

Juanma Noguera va néixer a Barcelona en 1969. Perruquer de professió, pintor i escultor autodidacta per passió. Ja de nen la seva ment i mans inquietes li feien construir i transformar les seves joguines. A l'adolescència la seva rebel·lia li va fer passar a transformar roba i complements, arribant fins i tot a crear bijuteria.

L’exposició, projecte del Fashion Art Institute, presidit pel dissenyador Manuel Fernández fusiona moda i art, unint les dues formes d'expressió en un mateix tros de tela. 28 artistes de la Unió Europea són els protagonistes d'aquesta exposició única, on el suport artístic és un vestit creat pel dissenyador Manuel Fernández a manera de llenç tridimensional.

En total 25 marques catalanes presentaran les col·leccions de Primavera – Estiu 2017 en aquesta segona edició del showroom organitzat per Modacc (Clúster Català de la Moda) amb el suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda.

Roche Bobois, la marca ambaixadora del millor mobiliari i disseny francès al món ha impulsat Encontres amb la moda espanyola, una iniciativa per reflectir el talent i la creativitat dels dissenyadors espanyols, enfortint encara més la seva relació amb el món de la moda.

La Confederació de la Indústria Tèxtil, TEXFOR, torna a organitzar en el marc del 080 Barcelona Fashion la 4ª edició del TEXMEETING by Texfor, el punt de trobada anual del sector  Tèxtil, on crear debat, donar solucions i generar networking.