Antonio Miro

Dia
dijous, 30 juny, 2016 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

INEFC
Carrer de l'Estadi, 12-22
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

La firma Antonio Miro, insígnia de la moda amb seu a Barcelona i més de 35 anys de trajectòria, vesteix l’home i la dona contemporanis amb una visió pròpia del disseny.

 

La creativitat, l’autenticitat i l’elegància d’Antonio Miró es nodreixen del contacte directe amb el seu entorn. L’art, el cinema, la música o l’arquitectura impregnen les col·leccions de la marca. De la mà del director de disseny Albert Villagrasa, la firma torna a desfilar a les millors passarel·les i a mostrar la seva visió holística del disseny per complementar el llançament continu de línies de moda, complements d’interiorisme i decoració, entre d’altres.

 

COL·LECCIÓ-  ARQUITECTURA DEL COLOR

“Arquitectura del color” és un treball de convivència entre colors, de recerca d’equilibris i contrastos per assolir una singularitat centrada en el joc de les seves combinacions. Antonio Miro concep la col·lecció com si es tractés d’una obra arquitectònica. Juga amb colors, estructures, textures i matisos, i maximitza l’atenció en els petits detalls.

 

“Arquitectura del color” irromp amb una paleta de colors fresca i amb molta llum. Una obra marcada per la qualitat dels materials i dels acabats, i pels talls nets. La proposta respira el refinament i l’originalitat que defineixen la firma, i aposta sempre per la convivència de modernitat i tradició.

 

 

 

Dissenyador: Alberto Villagrasa
Marca comercial: ANTONIO MIRO
Persona de contacte de la firma: ANDREA ARQUERO (CEO)
T.  +34 670.609.743

 

Web: www.antoniomiro.es
Mail: [email protected]
Premsa: [email protected]