Blame Label

Dia
dimecres, 29 juny, 2016 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

INEFC
Carrer de l'Estadi, 12-22
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Blame neix el 2014 amb la idea d’aprofundir en la intel·ligència emocional. A través de l’estètica, la funcionalitat i la qualitat del producte, Blame pretén impulsar una forma d’expressar-se, un llenguatge universal mitjançant el qual s’estableixi una identitat única.

 

Els nostres productes són elaborats íntegrament a Catalunya. Es tracta de peces versàtils, amb un disseny net i fresc del qual emana un autèntic esperit streetwear.

 

Parlar de Blame és parlar de Pablo Puig Gomar, un jove dissenyador valencià. Va desenvolupar els seus estudis de disseny a Idep Barcelona i va treballar dues temporades per a la marca Boris Bidjan Saberi. Mogut per la idea de crear un vestuari únic amb la seva pròpia identitat, va fundar Blame l’any 2014.

 

COL·LECCIÓ-   IN DECISION

La indecisió és un estat mental que s’associa al sentiment d’inseguretat, a una excessiva autoexigència i a la falta de claredat en el plantejament de les situacions. En aquest context, llançar una moneda a l’aire suposa un símptoma d’indecisió i el resultat d’aquesta acció és el que busca l’individu.

 

Blame proposa un exercici diferent. Quan no sàpigues quina decisió prendre, llança una moneda a l’aire. No per prendre una decisió segons el resultat, sinó per escoltar el teu ésser interior en el moment en què la moneda estigui girant. Es tracta d’un procés que ens ajuda a fer augmentar la confiança en nosaltres mateixos i així sentir la tranquil·litat que es troba en la decisió dels nostres propis desitjos.

 

Blame, amb la col·lecció IN DECISION, a través de tècniques, teixits i línies, ofereix un vestuari apte per enfrontar-te a la presa de qualsevol determinació, amb la seguretat i el confort necessaris que exigeix el dia a dia.

 

 

Dissenyador: Pablo Puig
Marca comercial: BlameLabel
Responsable comercial: Pablo Puig
Adreça: c/ Jovellanos nº3 pricipal 2
08001 Barcelona
Telèfon: +34  633 577 419

 

Pàgina web: www.blamelabel.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/blamelabel
Instagram: instagram.com/blamelabel