Brain & Beast

Dia
dijous, 30 juny, 2016 - 21:00
Hora
21:00
Lloc

INEFC
Carrer de l'Estadi, 12-22
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Brain&Beast neix a Barcelona l’any 2010 de la mà d’Ángel Vilda. Les seves peces es plantegen com a jocs, endevinalles, jeroglífics d’aparent senzillesa estructural, que responen a complexes equacions geomètriques en les que el color i la matèria formen part d’uns codis on res no és aleatori. Així, Brain&Beast proposa conjunts de peces que combinen emoció i raó, amb una forta influència de la cultura contemporània, sense oblidar grans dosis de sofisticació i de sentit de l’humor.

 

COL·LECCIÓ-   TRANSITIONAL PHENOMENA

Segons el psicoanalista anglès Donald Winnicott, un objecte transicional és aquell en el qual en nen diposita cert lligam amb funcions psicològiques importants, com provar de dormir o calmar l’avorriment. Sorgeix com un objecte que supleix certes funcions de la mare quan ella no hi és, i l’ajuda a controlar l’ansietat de la separació. Aporta seguretat i constitueix una font de plaer, i és, a la vegada, objectiu (objecte real) i subjectiu (perquè se li atribueixen funcions en el camp de la imaginació). Com a precursor simbòlic, permet que el nen constitueixi una àrea intermèdia entre ell mateix i la realitat. Posteriorment, en desaparèixer l’objecte com a tal, aquesta zona intermèdia serà on tindran lloc el joc, la creativitat, l’art i la cultura. Les circumstàncies que envolten aquest objecte s’anomenen, doncs, fenòmens transicionals.

 

/TRANSITIONAL PHENOMENA/ és aquell univers intermedi entre la realitat i el jo, un espai imaginari i biogràfic que dibuixa, des d’un punt de vista lúdic, la personalitat creativa i dóna peu a l’entrada, sense voler, en la maduresa. Es tracta d’un flash-back emocional, que, a mode de catarsi hedonista, recorda qui som i on anem, en un entorn social, que, de vegades, ens desvia del camí traçat prèviament.

 

Crèdit foto: You Are Enough (Abandoned Love Series) by Peyton Fulford crédito ilustración: Me, 5 y.o. by Ángel Vilda

 

 

Dissenyador: Ángel Vilda
Marca comercial: BRAIN & BEAST
Responsable Comercial: Ezequiel Martín Carril
([email protected])
Adreça: Passeig Picasso 24, Ppal. 4t, 08003 Barcelona
Telèfon: +34 608 015 808

 

Pàgina web: www.brainandbeast.com 
Correu electrònic: [email protected] 
Facebook: www.facebook.com/brainandbeast
Twitter: www.twitter.com/brainandbeast
Instagram: www.instagram.com/brainandbeast / #brainandbeast