Col·laboracions

Texfor - Confederación de la industria textil

 

La Confederació de la Industria Textil – Texfor és una organització empresarial que representa i promou els productes i serveis de les empreses més dinàmiques del tèxtil de capçalera català i espanyol tals com filats, teixits amples i estrets, fornitures, complements i acabats tèxtils, tots pels mercats de vestuari, llar i usos tècnics i industrials.

Texfor és el perfecte punt de trobada entre les empreses de la cadena de valor del sector, ja que gràcies a les sinèrgies i complementarietats que es creen els permet ser més competitives.
 
TEXFOR
C/ Sant Quirze, 30 - 08201 Sabadell – BCN
[email protected]   +34 93 745 19 17

Modacc

 

El Clúster Català de la Moda (Modacc) és una organització sense ànim de lucre que integra més de 130 empreses que desenvolupen la seva activitat al voltant del negoci de la moda a Catalunya. Des del Clúster impulsem la competitivitat de l’ecosistema de la moda, mitjançant iniciatives individuals i col·lectives de valor afegit orientades a les empreses del sector. Els valors que defineixen Modacc són: recerca del coneixement, cooperació i dinamisme.

La finalitat principal de l’entitat és fomentar la cooperació entre empreses i professionals, la promoció de serveis i iniciatives d’internacionalització, networking, formació, investigació, desenvolupament i innovació, així com qualsevol altra iniciativa orientada a la millora competitiva. Modacc té presència comercial als Estats Units, a l’Àsia, a Escandinàvia i a l’Amèrica del Sud.
 
Les 130 empreses que actualment formen part del Clúster generen una facturació agregada de 1.500 milions d’euros, tenen presència comercial a més de 200 països i ocupen més de 5.000 professionals.
L’activitat del Clúster, en cooperació amb altres entitats públiques i privades, ha de facilitar el creixement de l’activitat econòmica, l’ocupació, la transferència entre creativitat i indústria, així com l’enfortiment de la marca Catalunya com un país líder en la indústria creativa del disseny i de la moda europea.

Susana Barasoain
[email protected]
@modaccat
www.modacc.cat
+34 934 151 228

 

Atrezzo

 

http://www.atrezzobarcelona.com/

 

 

Museu Europeu d'Art Modern

 

La El Museu Europeu d'Art Modern (MEAM), ubicat al Palau Gomis del barri del Born de Barcelona, ​​exposa art figuratiu contemporani. Pertany a la Fundació de les Arts i els Artistes, la finalitat és la promoció i la difusió de l'art figuratiu dels segles XX i XXI.

 

WHO'S NEXT PREMIERE CLASSE

 

Esta temporada, WHO’S NEXT PREMIERE CLASSE ha dado carta blanca a la bloguera catalana Anna Ponsa que y cada día en el stand del certamen parisino del 080, una “performance” con, en primicia las prendas más IT de las colecciones PV 2017 del conjunto de firmas catalanas que encontraremos en WHO´S NEXT y PREMIERE CLASSE en septiembre: Carlotaoms, Como Pez en el Agua, Justicia Ruano, Rita Row, Sita Murt, Naulover, Yerse, OC & CO y UIA Inspirational.

Suiguenos a la comunidad whosnextdotcom en snapchat para vivir el #080bcnfashion con @AnnaPonsaLopez.

 @whosnextdotcom #WSN16 @premiereclasseparis @AnnaPonsaLopez

WHO'S NEXT PREMIERE CLASSE 2-5 SEPTIEMBRE 2016.