Edgar Carrascal

Dia
dimarts, 28 juny, 2016 - 12:00
Hora
12:00
Lloc

INEFC
Carrer de l'Estadi, 12-22
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Vaig néixer a Barranquilla. Tota aquesta sensibilitat davant del sol, el mar i la indústria convergeixen a Barcelona i és aquí on decideixo crear la marca que porta el meu nom: Edgar Carrascal.

 

Tinc una formació sòlida tant en disseny i creació de moda, com en màrqueting i comunicació. He estudiat disseny de moda en el Fashion Institute of Technology (FIT) de Manhattan, New York; disseny de moda en la Colegiatura Colombiana de Medellín i un Màster en Màrqueting i Comunicació de Moda en el Istituto Europeu di Design de Barcelona.

 

És la quarta edició consecutiva que participo a la 080 Barcelona Fashion, amb la mateixa il·lusió i el mateix afany d’impulsar el meu projecte de moda.

 
COL·LECCIÓ -  FALCON SS17

El punt de partida és l’estat d’ànim en què em trobo: em sento lliure i ple d’anhels, i m’apassiona experimentar la llibertat del Duke, aquell home que es llança a la immensitat d’un cel tintat de groc a les fotografies d’A. R. Gurrey Jr. Aquella sensació de llibertat en veure’s suspès com un falcó en els dies d’estiu, quan els rajos del sol tenyeixen de daurat els nostres pensaments. Per mi, el vestuari d’aquest home expressiu i aguerrit davant la vida va carregat d’amplitud, saviesa i intuïció. Barreja peces de diferents longituds i abusa del blanc, del groc mantega o del verd jade.

 

 

Dissenyador: Edgar Carrascal
Marca comercial: Edgar Carrascal
Adreça: Valencia 270 pral 1
08007 Barcelona
Telèfon: +34 637 984 130 - 96 242 63 43 

 

Pàgina web: www.edgarcarrascal.com
Correu electrònic: [email protected][email protected]
Premsa: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/bycarrascal
Twitter: www.twitter.com/Edgar_Carrascal
Instagram: www.instagram.com/Edgar Carrascal