Eline Van Ree

Dia
divendres, 1 juliol, 2016 - 10:00
Hora
10:00
Lloc

INEFC
Carrer de l'Estadi, 12-22
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

La belga Eline van Ree és una dissenyadora de moda emergent, que va trobar la seva identitat com a dissenyadora a Barcelona: la força dels seus dissenys rau en la barreja de les seves arrels belgues amb l’estil de vida obert mediterrani. La marca EVR va néixer el 2014 i la seva primera col·lecció per a dona, Mathilda, va ser llançada al mercat el març de 2015. EVR per a dona és una marca icònica, eclèctica i molt portable. Està centrada en estampats fets a mà, talls lúdics i minimalistes i teles exuberants. Totes les peces són fabricades a les rodalies de Barcelona i dissenyades per aportar bellesa i estètica i per fer d’aquest món un lloc agradable i saludable, on les dones puguin expressar-se lliurement.

 

COL·LECCIÓ - TWIGGY

El desenvolupament de la col·lecció Twiggy va des de siluetes femenines, frívoles, inspirades en els anys 20, fins a les siluetes geomètriques més brusques, en què els temes de Picasso tenen un paper important. Igual que en la col·lecció anterior, les serigrafies manuals tornen a formar part del joc. La gamma de colors comprèn el blau elèctric, el verd molsa, el plata i el blanc i negre; no s’hi permeten altres colors.

 

També hi està introduint gèneres de punt jacquard, per donar suport al projecte de dos joves empresaris (projecte anomenat Madame Seguin). Aquests empresaris estan creant petites fàbriques a Mongòlia per donar suport a la producció local de llana i de caixmir. Totes les altres peces es produeixen a petites fàbriques al voltant de Barcelona.

 

 

Dissenyadora: Eline Van Ree
Marca comercial: Eline Van Ree
T. +34 620 34 27 60
Mail: [email protected]
Web: www.elinevanree.com