Escorpion

Dia
dimecres, 29 juny, 2016 - 16:30
Hora
16:30
Lloc

INEFC
Carrer de l'Estadi, 12-22
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Des de la seva creació l’any 1929, Escorpion ha buscat amb èxit la innovació en el punt, fet que la va convertir en la marca de referència per a les dones al llarg de les dècades. Els valors d'excel·lència i de modernitat que reflecteixen l'esperit de la marca són presents en cada col·lecció. La seva directora creativa, Sybille Horaist, hi aporta la seva visió innovadora, respectant tot el patrimoni de la marca. 

 

L'any 2015 marca un nou repte per a tot l'equip d’Escorpion amb el llançament de la seva col·lecció càpsula: Escorpion Studio Barcelona, que presentem en el marc de la desfilada de la 080 Barcelona Fashion Week.

 

COL·LECCIÓ-   ODALISQUES

La fascinació per l’Orient, el seu misteri, la seva màgia enigmàtica... La nostàlgia d’un clima, del ritme indolent i pausat de dones immerses en rituals ancestrals de bellesa, embolcallades amb formoses teles, alienes a l’ull que observa i rendides al plaer del hammam. Converses femenines en veu baixa, el so de l’aigua, els perfums exòtics, la pell. La bellesa de les odalisques d’Ingres, l’explosió solar de color de Matisse, les flors estranyes, el sigil, la mitja llum.

 

 

Marca comercial: ESCORPION STUDIO BARCELONA
Adreça: C/ València, 229 Ppal
Barcelona 08007
Telèfon: +34 938 030 600

 

Pàgina web: www.escorpion.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/Escorpionstudio
Twitter: www.twitter.com/escorpionstudio
Instagram: www.instagram.com/escorpionstudio
Pinterest: www.pinterest.com/escorpionstudio