Food Trucks

BUTIPÀ

El Butipà és l’entrepà de butifarra de moda fet amb pa de coca d’oli artesà i farina de blat natural. Les ‘butis’ estan elaborades amb 100% carn de porc prèmium i presenten 12 sabors diferents: Clàssic, ‘Butibiquini’, ‘Butipollastre’, ‘Butipintxo’ i ‘Butixai’, entre d’altres. També podreu tastar ‘Les Butibraves’, la tapa catalana més clàssica i trendy alhora i, per postres, és obligatori tastar “TheXurrot”, una massa cruixent de farina i aigua, empolvorada amb una mica de sucre de llustre o glacé, i farcida, si vols, amb crema, xocolata negra o xocolata amb avellanes.

 

I, sobretot, no oblidis les nostres salses, que donaran un toc especial a la teva experiència Butipà: la salsa allioli, la “salsa Butipà” o la salsa de les ‘Butibraves’ (per als amants d’emocions fortes).

 

LadyButi serà al 080 per servir-vos a tots! Bon profit, amics ;)
 

FILETEANDO

 

Fileteando és un km 0 food truck que neix seguint la mateixa filosofia que el restaurant El Filete Ruso, que és, des del 2011, un dels 45 restaurants km 0 que hi ha a Catalunya.

 

El càtering de Fileteando segueix les pautes del moviment Slow Food. Fonamentalment es busquen productes ecològics estacionals i de proximitat i, en el cas de les carns, aquestes són sempre de ramaderia ecològica.

SURF HOUSE BARCELONA

 

Surf House on Wheels ha nascut per portar el concepte de Surf House Barcelona tan lluny com ens sigui possible. Et portem el nostre deliciós menjar californià / mediterrani, amb algunes sorpreses o versions més “street” dels nostres clássics, més enllà de la Barcelonesa. On the road we go!

LOVE POP

 

100% FRESH FRUIT - 100% NATURAL - 100% ARTISANAL - 100% HEALTHY-100% RAW - 100% VEGAN - 100% LOVELY POPS

 

LOVE POP és una innovadora marca de polos pop deliciosos i saludables. Elaborats de manera artesanal sin conservants ni afegits artificials, només amb ingredients de primera qualitat per a conservar tots els nutrients i propietats beneficioses de las fruites fresques. Una clara aposta per producte natural, sa i de proximitat.

MARIA UNA CREP

Maria Una Crep. La primera creperia bretona food truck del país neix el 2004 a l’Empordà. Especialistes en galette bretona (sense gluten i sense lactosa) i creps de candeal (Mmm!).

 

No podreu menjar-ne només una!

LA XIXUNETA

El nostre gelat té una història de més de 70 anys. La família Sirvent va arribar a Vic des de Xixona i va començar a elaborar gelat a la ciutat al 1944. Actualment la qualitat del nostre producte és un dels nostres punts forts ja que treballem amb proveïdors km0 i seguim fent el gelat artesanalment sent fidels als nostres orígens, cuidant molt les composicions. Tot el nostre gelat és apte per a celíacs.

 

El nostre «carritu» és, sens dubte,l'exemple clar entre aquesta tradició i la innovació dels temps actuals...Els avis ja venien gelat amb un carro quan van començar!

STREET KIBUKA

"Street Kibuka" és el nostre "Food Truck" especialitzat en cuina japonesa, fusionada amb tocs occidentals. Amb més de 10 anys de trajectòria, Kibuka destaca pel producte fresc i de qualitat.

 

Kibuka s'acosta a tú amb la mateixa qualitat de sempre, per a que puguis gaudir tant dels nostres makis com dels esdeveniments que més t'interessen, en una única experiència!

 

FUXIA BARCELONA