García Madrid

Dia
dijous, 30 juny, 2016 - 18:00
Hora
18:00
Lloc

INEFC
Carrer de l'Estadi, 12-22
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Manuel García/ Director Creatiu i soci de GARCIA MADRID.

 

Estudia econòmiques a La universitat de Granada, des d’on es trasllada a viure a Madrid i comença a desenvolupar la seva carrera en el sector de la moda. El seu pas per grans firmes de moda enriqueix la seva àmplia visió del mercat, l’atenció al client i els diferents aspectes d’aquest sector tan complex: Distribució, confecció, qualitats, tendències...

 

A principis dels anys 90 emprèn la seva carrera en solitari amb l’obertura d’un establiment propi de moda multimarca a Madrid, que li va permetre anys més tard a embarcar-se en nous projectes.

 

A l’any 2006 crea la firma de moda masculina GARCIA MADRID i obre el seu primer establiment propi a la zona centre de la capital espanyola. Des de llavors, apostant per la qualitat, l’ innovació i una feina constant, ha aconseguit demostrar que una firma de moda pot ser independent, rentable i oferir un producte de qualitat, diferent i amb valor afegit. 

 

COL·LECCIÓ

COINCIDINT AMB EL DESÈ ANIVERSARI DE LA FIRMA, GARCIA MADRID PRESENTA LA SEVA COL·LECCIÓ SS17 AMB UNA DESFILADA A 080 BARCELONA FASHION, EN EL QUE CONJUGA MODA I ART. I UN TOC DE BOGERIA.

 

Què és la bogeria? Qui decideix quina realitat és la correcta? És la de l’interior del cap d’un boig o la dels anomenats entenimentats? On és la línia que separa un plà de l’altre?

 

Respostes que busquem utilitzant teixits tradicionalment assignats a un tipus de peces en altres de diferents. Creant noves formes de vida.

 

Noves combinacions, noves formes de veure les coses.

 

Una col·lecció contemporània, amb un toc arty, molt fresh. Una elegància inspirada en el carrer. En els millors i més pertorbadors llibres, pel·lícules i sèries de ciència ficció. Qüestionant-ho tot. Donant un altre pas de rosca. 

 

 

Director Creatiu: Manuel García
Marca comercial: GARCIA MADRID
T: +34 91 431 46 16
Web: www.garciamadrid.com
Mail: [email protected]